LIFESTYLE

Γωγώ Ατζολετάκη για Βλαδίμηρο Κυριακίδη: «Χτυπήθηκε πολύ άσχημα, έχασε τα πάντα»

Η Καριέρα της Γωγώς Ατζολετάκη

Η γνωστή ηθοποιός Γωγώ Ατζολετάκη παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», όπου μίλησε για την καριέρα της και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στον θεατρικό κόσμο. Παρά τα τόσα χρόνια δουλειάς, η Ατζολετάκη δεν κατάφερε να αποκτήσει μεγάλη περιουσία, κάτι που αποδίδει στις δύσκολες συνθήκες του χώρου.

Οι Οικονομικές Προκλήσεις του Θεάτρου

Η Ατζολετάκη ανέφερε πως μετά από δέκα χρόνια ενασχόλησης με τη θεατρική επιχείρηση, έχει διαπιστώσει ότι πρόκειται για ένα «αδηφάγο τέρας». Μια χρονιά μπορεί να είναι επιτυχημένη, αλλά αν ένα έργο δεν πάει καλά, μπορεί να χάσεις όλα τα κέρδη. Αυτή η αστάθεια καθιστά δύσκολο το να δημιουργήσεις οικονομικό απόθεμα.

Η Συμβουλή της για την Επιτυχία

Στη συνέντευξη, η Ατζολετάκη έδωσε και μια πολύτιμη συμβουλή για όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με το θέατρο: «Θέλει μεγάλη σύνεση, ψυχραιμία και ταπεινότητα. Ακόμη και στην κορυφή της επιτυχίας μας πρέπει να περιμένουμε την πτώση». Αναφέρει επίσης το παράδειγμα του συναδέλφου της, Βλαδίμηρου Κυριακίδη, ο οποίος «χτυπήθηκε πολύ άσχημα» και «έχασε τα πάντα» λόγω των οικονομικών αβεβαιοτήτων του θεατρικού κόσμου.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk