ΕΛΛΑΔΑ

Γλυφάδα: Χτύπησαν και λήστεψαν 83χρονη στο σπίτι της [Βίντεο]

Στις πρώτες πρωινές ώρες, μια 83χρονη γυναίκα βρέθηκε αντιμέτωπη με τρία άγνωστα άτομα στο σπίτι της στην περιοχή της Γλυφάδας. Οι ληστές, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, κατάφεραν να εισβάλλουν στο σπίτι και να ανέβουν στον πρώτο όροφο.

Μετά από το ξύπνημα της γυναίκας, οι ληστές απείλησαν και επέμειναν να τους αποκαλύψει την τοποθεσία των χρημάτων της. Αντιδρώντας στην απειλή, η γυναίκα δέχτηκε επίθεση από τους εισβολείς. Τελικά, οι ληστές εντόπισαν και απέσπασαν το ποσό των 1.400 ευρώ πριν διαφύγουν από το σπίτι.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και την αποκάλυψη των ακριβών συνθηκών της επίθεσης. Παράλληλα, έχει εκδοθεί προειδοποίηση προς τους κατοίκους της περιοχής να είναι προσεκτικοί και να λαμβάνουν μέτρα ασφαλείας για την προστασία τους.

Οι περιπτώσεις οικογενειακής βίας και ληστειών αποτελούν σοβαρά αδικήματα που πρέπει να αντιμετωπίζονται με αποφασιστικότητα. Είναι σημαντικό να επενδύουμε σε μέτρα ασφαλείας και να συνεργαζόμαστε με τις αρχές για την προστασία του εαυτού μας και των αγαπημένων μας. Ελπίζουμε ότι οι δράστες θα εντοπιστούν και θα δικαιωθεί η γυναίκα που έπεσε θύμα αυτής της επίθεσης.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk