LIFESTYLE

Γιώργος Σαμπάνης: «Δεν δουλεύω ποτέ της Παναγίας, είμαι ταμένος, έζησα από θαύμα όταν γεννήθηκα»

Γιώργος Σαμπάνης και η Καλλιτεχνική του Πορεία

Ο Γιώργος Σαμπάνης, ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς καλλιτέχνες της Ελλάδας, μίλησε πρόσφατα για την καλλιτεχνική του πορεία με αφορμή τις προγραμματισμένες του συναυλίες στην Κρήτη, στο πλαίσιο της περιοδείας του. Με μία μακρά και επιτυχημένη καριέρα, ο Σαμπάνης έχει καταφέρει να συγκινήσει και να ενθουσιάσει το κοινό με τη μουσική του.

Το Τάμα του Γιώργου Σαμπάνη στην Παναγία

Ο Γιώργος Σαμπάνης αποκάλυψε ένα συγκινητικό κομμάτι της ζωής του, αναφέροντας ότι δεν δουλεύει ποτέ της Παναγίας λόγω ενός τάματος που έκανε η γιαγιά του όταν γεννήθηκε. «Δεν δουλεύω ποτέ της Παναγίας, είμαι ταμένος από μικρός γιατί είχα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας όταν γεννήθηκα κι έζησα από θαύμα. Η γιαγιά μου με έχει τάξει στην Παναγία, οπότε από τις 14 του μηνός και μετά και για όλο αυτό το διάστημα, απαγορεύω να δουλεύω. Δεν δουλεύω ποτέ στις 14 και 15 Αυγούστου», δήλωσε ο Σαμπάνης.

Προγραμματισμένες Συναυλίες και Μελλοντικά Σχέδια

Η καλοκαιρινή περιοδεία του Γιώργου Σαμπάνη κλείνει στις 11 Αυγούστου στο Μορφάτι, όπου ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να τον δει από κοντά. Μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας, ο Σαμπάνης θα συμμετάσχει στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο και θα πραγματοποιήσει τρεις συναυλίες στη Νέα Υόρκη και στη Βοστώνη. Στη συνέχεια, θα ξεκινήσει εμφανίσεις στον Βοτανικό.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk