LIFESTYLE

Γιώργος Πατούλης: Ο γιος του απάντησε για την είδηση ότι θα αποκτήσει παιδί με τη νέα του σύντροφο

Μια Χαρούμενη Ανακοίνωση

Ο Γιώργος Πατούλης βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του, καθώς περιμένει παιδί με τη νέα του σύντροφο, Νάνσυ Κοίλου. Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει ενθουσιασμό τόσο στην οικογένεια όσο και στους θαυμαστές του πρώην περιφερειάρχη Αττικής.

Ο Αντίκτυπος στην Οικογένεια

Ο γιος του Γιώργου Πατούλη, Αλέξανδρος, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Buongiorno» με αφορμή την προσθήκη του νέου μέλους στην οικογένεια. Εκφράζοντας την ευτυχία του, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το αδερφάκι μου, σε λίγο καιρό θα υποδεχτούμε το νέο μέλος στην οικογένειά μας». Μάλιστα, τόνισε ότι η οικογένεια ήταν ενημερωμένη για τη συγκεκριμένη εξέλιξη και το θέμα είχε συζητηθεί νωρίτερα.

Στο Περιθώριο της Δημοσιότητας

Παρά την δημόσια ζωή που έχουν οι γονείς του, ο Αλέξανδρος Πατούλης επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σχετικά με προσωπικές πτυχές της ζωής του. «Δεν επιθυμώ να κάνω καμία δήλωση στην τηλεόραση, καθώς γνωρίζετε πολύ καλά ότι θέλω να απέχω από τα φώτα της δημοσιότητας» επεσήμανε. Είναι προφανές ότι η ευτυχία του για το νέο μέλος της οικογένειας είναι μεγάλη, και η προσμονή του είναι αισθητή.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk