LIFESTYLE

Γιώργος Μαζωνάκης: Σε δικαστική διαμάχη με την αδελφή του για την περιουσία του

Η Σχέση των Δύο Αδερφών και η Επαγγελματική Συνεργασία τους

Η αδερφή του Γιώργου Μαζωνάκη, Βάσω, είναι σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, το στενό συγγενικό πρόσωπο με το οποίο έχει δικαστική διαμάχη ο γνωστός τραγουδιστής. Το πρωί ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας σημείωσε πως όταν έμαθε ποιο είναι το συγγενικό πρόσωπο έπεσε από τα σύννεφα, καθώς όπως εξήγησε υπήρχε μια βαθιά σχέση αγάπης.

https://www.instagram.com/p/C7ThkmVMo6B/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Η σχέση του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του, Βάσω, ήταν πάντα στενή και πολυδιάστατη, διαμορφώνοντας τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική τους πορεία. Η Βάσω, εκτός από αδερφή του Γιώργου, είχε αναλάβει για πολλά χρόνια τον ρόλο της μάνατζέρ του, κάτι που αποδείχθηκε καθοριστικό για την καριέρα του διάσημου τραγουδιστή. Η εμπιστοσύνη που υπήρχε μεταξύ τους ήταν απόλυτη, κάτι που επέτρεψε στη Βάσω να παίρνει σημαντικές αποφάσεις για την προώθηση και την οργάνωση της καριέρας του Γιώργου.

Η επαγγελματική τους συνεργασία ξεκίνησε στα πρώτα βήματα της καριέρας του Γιώργου, όταν η Βάσω ανέλαβε την αναζήτηση ευκαιριών για εμφανίσεις και την προώθηση των δίσκων του. Μέσα από την αδιάκοπη προσπάθεια και τις στρατηγικές αποφάσεις της Βάσως, ο Γιώργος κατάφερε να καθιερωθεί ως ένας από τους πιο δημοφιλείς και επιτυχημένους τραγουδιστές της ελληνικής μουσικής σκηνής. Οι επιτυχίες που πέτυχαν μαζί, όπως η διοργάνωση μεγάλων συναυλιών και η κυκλοφορία πολλών επιτυχημένων άλμπουμ, είναι αμέτρητες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1, η αδελφή του από το 2020 έχει απομακρυνθεί από κοντά του, ενώ προχώρησε σε αγορά ακινήτου στα νότια προάστια με χρήματα του τραγουδιστή και άνοιγμα επιχειρήσεων, οι οποίες ήταν ζημιογόνες. Ο Γιώργος Μαζωνάκης όταν διαπίστωσε πως δεν είχε παρά ελάχιστα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς του, αποφάσισε να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα.

Δείτε το βίντεο:

Ο Γ. Μαζωνάκης σε δικαστική διαμάχη με συγγενικό πρόσωπο για την περιουσία του

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk