LIFESTYLE

Γιώργος Λιβάνης σε Ανδρομάχη: “Είσαι το μεγαλύτερο και καλύτερο πράγμα που μου στη ζωή μου” – Περιμένουν το πρώτο τους μωρό

Η Ανακοίνωση της Εγκυμοσύνης και οι συγκινητικές αναρτήσεις τους

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Ανδρομάχη εξέπληξε τους θαυμαστές της με μια συγκινητική ανακοίνωση στο Instagram, αποκαλύπτοντας πως περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Γιώργο Λιβάνη. Η ανάρτησή της, γεμάτη συναισθήματα και αγάπη, περιέγραψε τη χαρά και την ανυπομονησία της για το νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.

Η Ανδρομάχη επέλεξε να συνοδεύσει την ανακοίνωσή της με μια τρυφερή φωτογραφία, όπου διακρίνεται η ίδια και ο Γιώργος Λιβάνης να κρατάει προστατευτικά την κοιλιά της. Η φωτογραφία αυτή, που απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια, αποτύπωσε τη χαρά τους και τη δέσμευσή τους για το μέλλον.

https://www.instagram.com/p/C7BuYwMsdup/?igsh=MXBvcnJoN2c0bGd4NQ==


Τη χαρά του δεν μπορεί να κρύψει ούτε ο γνωστός τραγουδιστής, που λίγες ώρες μετά την ανάρτηση της Ανδρομάχης, έγραψε για εκείνη ένα συγκινητικό μήνυμα αγάπης.

“Μπορεί να έχω βάλει μικρή τη φωτογραφία σου για να χωρέσουν τα λόγια μου, αλλά είσαι το μεγαλύτερο και καλύτερο πράγμα που μου έχει τύχει ποτέ στη ζωή μου” έγραψε ο Γιώργος Λιβάνης στα instastories, ανεβάζοντας παράλληλα τη φωτογραφία με την οποία ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της η Ανδρομάχη και κάνοντάς την tag.

Οι Δηλώσεις του Γιώργου Λιβάνη για το μωρό

Ο Γιώργος Λιβάνης, σύντροφος της γνωστής τραγουδίστριας Ανδρομάχης, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. Στην εκπομπή «Happy Day», ο Λιβάνης εξέφρασε τη χαρά και τον ενθουσιασμό του για το νέο αυτό κεφάλαιο στη ζωή τους.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Λιβάνης είπε: «Ήρθε η στιγμή να γίνει. Η εγκυμοσύνη κυλάει πάρα πολύ καλά. Έχουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα και ανυπομονούμε να δούμε το μωρό. Έχουμε μάθει το φύλο. Έχουμε κάνει κάποιες ετοιμασίες, αλλά θέλουμε να το ζήσουμε εκείνη τη στιγμή. Είμαστε στον 6ομήνα. Η Ανδρομάχη έχει πάντα λιγούρες. Έχουμε βρει νονά και νονό, έχουμε πει το όνομα να είναι από τους γονείς μας. Εγώ θέλω να κάνουμε έναν θρησκευτικό γάμο».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk