LIFESTYLE

Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά: Νυχτερινή Έξοδος στη Μύκονο

Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά: Καλοκαιρινή Απόδραση στη Μύκονο

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στο αγαπημένο νησί της Μυκόνου. Το ζευγάρι, γνωστό για την προτίμησή του στον χαμηλό προφίλ, φαίνεται πως αποφάσισε να γεμίσει τις μπαταρίες του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μια Ήσυχη και Ρομαντική Νύχτα

Παρά τις πρώτες προσπάθειές τους να αποφύγουν τους paparazzi, τελικά εντοπίστηκαν σε κατάστημα του νησιού. Φαίνεται πως η Μύκονος δεν θα μπορούσε να λείπει από τον καλοκαιρινό σχεδιασμό τους, καθώς είναι γνωστό ότι το νησί αποτελεί αγαπημένο προορισμό του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος επισκέπτεται το νησί κάθε καλοκαίρι.

Οι δυο τους έμειναν για τέσσερις μέρες στο νησί των Ανέμων αλλά δεν ήθελαν καμία δημοσιότητα. Δεν εμφανίστηκαν ούτε στα Ματογιάννια ούτε σε κάποια κοσμική παραλία προτιμώντας ήσυχα μέρη προκειμένου να αποφύγουν τους παπαράτσι.

Απόλαυση στο Γνωστό Εστιατόριο της Μυκόνου

Το ζευγάρι επισκέφθηκε γνωστό εστιατόριο στο νησί, το οποίο φημίζεται για το σούσι του. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι δύο τους είχαν τρυφερές στιγμές, με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 να κρατάει το χέρι της ραδιοφωνικής παραγωγού για αρκετή ώρα, δείχνοντας την αγάπη και τη στοργή του προς εκείνη. Η κάμερα του Mykonos Live TV τους απαθανάτισε ενώ απολάμβαναν τη βραδιά τους, συνδυάζοντας στιγμές χαλάρωσης με καλό φαγητό.

Φαίνεται πως η Μύκονος συνεχίζει να αποτελεί ιδανικό προορισμό για το ζευγάρι, προσφέροντάς τους όχι μόνο ξεκούραση, αλλά και στιγμές που ενισχύουν τη σχέση τους.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk