LIFESTYLE

Γιούλη Ζήκου για την απώλεια του Γιάννη Μόρτζου: “Έφυγε η ζωή μου όλη”

Η Θλίψη για την Απώλεια

Ο Γιάννης Μόρτζος, ένας αγαπητός ηθοποιός, έφυγε από τη ζωή στις 25 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 83 ετών, αφήνοντας πίσω του μια απέραντη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Η σύζυγός του, Γιούλη Ζήκου, συνδέθηκε τηλεφωνικά με την εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησε για τη μεγάλη απώλεια, εκφράζοντας τη συναισθηματική της κατάσταση.

Η Δημόσια Εξομολόγηση

Συγκινημένη, η Γιούλη Ζήκου περιέγραψε την περιπέτεια της υγείας του αγαπημένου της: «Έφυγε η ζωή μου όλη. Σήμερα πέθανε ο Γιάννης Μόρτζος και μαζί του πέθανε και η Γιούλη Ζήκου. Έφυγε ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου», είπε. Αυτή η δήλωση υπογραμμίζει τον ισχυρό δεσμό και την αγάπη που υπήρχε μεταξύ τους.

Η Παρτίδα της Υγείας και της Ελπίδας

Αν και η υγεία του προχώρησε με δυσκολίες, η Γιούλη Ζήκου προσπαθούσε να παραμείνει δίπλα του. «Ξεκίνησαν όλα τον Ιούνιο. Υγρό στον πνεύμονα, λοίμωξη στο αναπνευστικό…», είπε ανατροφοδωτώντας τις σκληρές στιγμές που είχαν περάσει μαζί. Παρά τη στήριξή της, η ασθένεια αποδείχθηκε πιο δυνατή.

«Έφυγε η ζωή μου όλη. Σήμερα πέθανε ο Γιάννης Μόρτζος και μαζί του πέθανε και η Γιούλη Ζήκου. Έφυγε ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου. Προσπάθησα δίπλα του να γίνω καλύτερος άνθρωπος αλλά δεν τα κατάφερα. Έφυγε, έφυγε… Δεν το πιστεύω. Ξεκίνησαν όλα τον Ιούνιο. Υγρό στον πνεύμονα. Πήγαμε, βγήκαμε σπίτι μας… Παλέψαμε, αγωνίστηκαμε. Λοίμωξη στο αναπνευστικό. Μπήκαμε άλλον έναν μήνα μέσα. Νομίζαμε πάλι ότι θα βγούμε νικητές, αλλά δεν βγήκαμε. Γύρισα πίσω μόνη μου, εκείνος μπήκε στην εντατική. Ερχόμουν κάθε μέρα εδώ του μιλούσα, τον χάιδευα αλλά… Έφυγε όμως… Έφυγε… Έφυγε η ζωή μου όλη», είπε συγκινημένη.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk