ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Πατέρας χτύπησε με φτυάρι τον ανήλικο γιο του

Άνθρωπος επιτίθεται σε ανήλικο γιο του με φτυάρι

Σοκαρισμένος έμεινε ο κόσμος στο Βόλο με το περιστατικό που συνέβη, όταν ένας 43χρονος άνδρας επιτέθηκε στον ανήλικο γιο του μέσα στο σπίτι της οικογένειας. Ο άνδρας δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει ένα φτυάρι για να τον χτυπήσει, προκαλώντας του τραυματισμό.

Αντίδραση του ανήλικου γιου και επέμβαση της αστυνομίας

Ο ανήλικος γιος πανικοβλήθηκε με την επίθεση του πατέρα του και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός και του παρασχέθηκαν οι απαραίτητες πρώτες βοήθειες.

Σύλληψη και δίωξη του πατέρα

Ο 43χρονος πρωταγωνιστής του επεισοδίου εντοπίστηκε από την αστυνομία και συνελήφθη. Αυτός ισχυρίστηκε ότι είχε οικογενειακές διαφορές με τον γιο του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, ο οποίος του άσκησε δίωξη και διέταξε να παραμείνει στα κρατητήρια ώσπου να δικαστεί από το αυτόφωρο.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk