LIFESTYLE

Βασίλισσα Σοφία: Παρακολούθησε τη Συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στην Κρήτη [Εικόνες]

Η Άφιξη της Βασίλισσας Σοφίας στην Κρήτη

Η βασίλισσα Σοφία, συνοδευόμενη από την αδερφή της, πριγκίπισσα Ειρήνη, ταξίδεψε στην Κρήτη για να παρευρεθεί σε δύο σημαντικά γεγονότα. Την Παρασκευή, 5 Ιουλίου, η βασίλισσα Σοφία έδωσε το «παρών» στη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του φεστιβάλ της περιφέρειας Κρήτης.

Εγκαίνια Έκθεσης στο Μουσείο της Αρχαίας Ελεύθερνας

Πριν από τη συναυλία, η βασίλισσα Σοφία εγκαινίασε την έκθεση «Ο Πικάσο στην Κρήτη: Η Χαρά της Ζωής» στο μουσείο της αρχαίας Ελεύθερνας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και άλλοι επίσημοι. Το γεγονός αυτό σηματοδότησε την έναρξη μιας σημαντικής πολιτιστικής διοργάνωσης, η οποία αναμένεται να προσελκύσει πολλούς επισκέπτες.

Η Συναυλία του Γιώργου Νταλάρα

Η βασίλισσα Σοφία και η πριγκίπισσα Ειρήνη παρακολούθησαν με ενθουσιασμό τη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στον υπαίθριο χώρο του μουσείου. Η βραδιά ήταν γεμάτη μουσική και συγκίνηση, με τον διάσημο Έλληνα καλλιτέχνη να εντυπωσιάζει το κοινό με την ερμηνεία του. Η παρουσία της βασίλισσας στη συναυλία αποτέλεσε ένα σημαντικό γεγονός για την Κρήτη, που αναδεικνύει τη στήριξη της βασιλικής οικογένειας στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του νησιού.

Instagram will load in the frontend.
Instagram will load in the frontend.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk