ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Μπισμπίκης: Στο νοσοκομείο μετά από καρδιακό επεισόδιο – Στο πλευρό του η Δέσποινα Βανδή [Βίντεο]

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου, ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης και η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή βίωσαν μια δυσάρεστη εμπειρία. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα Espresso, ο Μπισμπίκης άρχισε να αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στο στήθος του, το οποίο τον ανάγκασε να αναζητήσει άμεση ιατρική φροντίδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ηθοποιός πήγε σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο στο Μαρούσι, με την Δέσποινα Βανδή να τον συνοδεύει. Εκεί, υποβλήθηκε σε απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η αιτία των ενοχλήσεων του. Η είδηση επιβεβαιώθηκε από την Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή “Happy Day”, η οποία ανέφερε ότι το ζευγάρι είδε έναν γνωστό της στο νοσοκομείο.

Οι λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η προσωπική υγεία είναι ένα ιδιωτικό θέμα και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να σεβαστούν την ιδιωτικότητα του καθενός.

Ευχόμαστε στον Βασίλη Μπισμπίκη να αναρρώσει σύντομα και να επιστρέψει στην καλή του κατάσταση.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk