LIFESTYLE

Βαγγέλης Περρής για Κατερίνα Καινούργιου: “Μήπως λέω μήπως θα πρέπει να καταλάβει ότι έχει μπει εκείνη ανάποδα στην Αττική οδό και όχι οι υπόλοιποι;”

Το πάνελ του Πρωινού σχολίασε τα λεγόμενα της Κατερίνας Καινούργιου με τον Βαγγέλη Περρή να αναφέρεται όσο πιο ομαλά μπορούσε στην παρουσιάστρια. 

«Το ξέρετε το ανέκδοτο με αυτόν, ο οποίος οδηγούσε στην Αττική οδό ανάποδα και έλεγε ότι κοίταξε να δεις όλοι πάνε ανάποδα; Η Κατερίνα Καινούργιου και θα το πω όσο μπορώ πιο γλυκά, γιατί είναι μια περίπτωση που θα πρέπει να τη δούμε όσο μπορούμε πιο γλυκά – κάθε τόσο, αλλά κάθε τόσο βγαίνει και έχει ένα παράπονο από κάποιον άνθρωπο, που τον παρουσιάζει ότι την προσβάλλει, τη στεναχωρεί, δεν την αφήνει να κοιμηθεί, της δημιουργεί προβλήματα αλλά το κάνει με πάρα πολλούς. Μήπως λέω μήπως θα πρέπει να καταλάβει ότι έχει μπει εκείνη ανάποδα στην Αττική οδό και όχι οι υπόλοιποι; », είπε ο Βαγγέλης Περρής.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk