ΕΛΛΑΔΑ

Βαγγέλης Μαρινάκης: Το περιβάλλον του διαψεύδει το δημοσίευμα της Εστίας – Θα προβεί σε νομικές ενέργειες [Βίντεο]

Διαψεύδεται κατηγορηματικά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία»

Ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία» που κατηγορεί για αποστολή sms από τη  σύζυγο  του πρωθυπουργού στο  Βαγγέλη Μαρινάκη διαψεύδεται κατηγορηματικά από το περιβάλλον του κυρίου Μαρινάκη. Το δημοσίευμα θεωρείται προϊόν επιστημονικής φαντασίας και δηλώνεται ότι τέτοιο μήνυμα δεν εστάλη και δεν υπήρχε οικειότητα για να σταλεί.

Νομικές ενέργειες από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κύριος Μαρινάκης θα προβεί σε νομικές ενέργειες αύριο, προκειμένου να διασαφηνίσει την κατάσταση. Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία» έχει διαψευστεί επίσης κατηγορηματικά από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος το χαρακτηρίζει χυδαίο ψέμα και επισημαίνει ότι η εφημερίδα δεν δίστασε να στοχοποιήσει τη σύζυγο του πρωθυπουργού με ένα πρωτοσέλιδο γεμάτο αισχρά ψέματα.

Προσφυγή στη δικαιοσύνη από τον Χρήστο Ράπτη

Επίσης, ο δημοσιογράφος Χρήστος Ράπτης, ο οποίος αναφέρεται ως μάρτυρας του υποτιθέμενου μηνύματος, διαψεύδει το δημοσίευμα και δηλώνει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη. Χαρακτηρίζει το δημοσίευμα χυδαίο ψέμα και εκφράζει την αποφασιστικότητά του να υπερασπιστεί την αλήθεια.

Δείτε το βίντεο: 

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk