ΚΟΣΜΟΣ

Αυτοκτόνησε ο άνδρας που στραγγάλισε τη σύντροφο του κατά τη διάρκεια επικίνδυνου ερωτικού παιχνιδιού

Ένας άνδρας που στραγγάλισε την κοπέλα του κατά τη διάρκεια του σεξ αυτοκτόνησε ώρες αργότερα, σύμφωνα με έρευνα.

Η μαμά της Τζόρτζια Μπρουκ, Σαμάνθα και η αδερφή της Νάντια κρατούν τη φωτογραφία της έξω από το ιατροδικαστήριο

Ο Λουκ Κάνον, 31 ετών, βρέθηκε νεκρός σε δάσος κοντά στο Βασιλικό Ιατρείο του Μπράντφορντ την ημέρα αφότου του είπαν από τους γιατρούς ότι η σύντροφός του Τζόρτζια Μπρουκ, 26 ετών, πέθανε.

Το ιατροδικαστήριο του Μπράντφορντ άκουσε ότι το ζευγάρι είχε πάρει το ναρκωτικό GHB πριν κάνει σεξ στο σπίτι του Κάνον στις 3 Φεβρουαρίου 2022.

Ο Κάνον κάλεσε ασθενοφόρο αφού η Μπρουκ έχασε τις αισθήσεις της, αλλά επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της πέντε λεπτά μετά την άφιξή της στο νοσοκομείο.

Ο Δρ Κρίστοφερ Τζόνσον, ιατροδικαστής, είπε ότι η κύρια αιτία του θανάτου της Τζόρτζια στις 2 Φεβρουαρίου 2022 ήταν η συμπίεση του λαιμού, η οποία, όπως είπε, ήταν ισχυρή και παρατεταμένη. Το επίπεδο του GHB λέγεται ότι είναι στο τοξικό εύρος. Μια αστυνομική έρευνα διαπίστωσε ότι η Γεωργία είχε σεξουαλικό ενδιαφέρον να «πνιγεί».

Ο ιατροδικαστής Μάρτιν Φλέμινγκ, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι η Τζόρτζια πέθανε ως αποτέλεσμα παράνομης δολοφονίας, περιέγραψε αυτό που συνέβη ως «σεξουαλικό παιχνίδι που πήγε στραβά».

Είπε ότι τέτοιες σεξουαλικές πρακτικές ήταν και «επικίνδυνες και απερίσκεπτες» και πρότεινε ότι αυτό που συνέβη σε μια Γεωργία θα πρέπει να στείλει ένα «ισχυρό αποτρεπτικό μήνυμα σε όσους εμπλέκονται σε τέτοιες πρακτικές». Είπε ότι η Τζόρτζια στραγγαλίστηκε με το χέρι από τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια σεξουαλικής δραστηριότητας μαζί.

Ο κ. Φλέμινγκ είπε ότι ο στραγγαλισμός ισοδυναμούσε με επίθεση στη Γεωργία και ότι «δεν μπορούσε να έχει συναινέσει στις θανατηφόρες συνέπειες». Είπε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ότι ο Λουκ είχε σκοπό να σκοτώσει τη Γεωργία.

Η έρευνα άκουσε στοιχεία από την αστυνομία ότι η Γεωργία είχε επηρεαστεί από τον Λουκ με αλλαγές στη συμπεριφορά της. Τα γραπτά μηνύματα μεταξύ τους υποδήλωναν ότι είχε συναινέσει σε σεξουαλικές πρακτικές με τον Λουκ.

https://get-latest.convrse.media/?url=https%3A%2F%2Fwww.examinerlive.co.uk%2Fnews%2Fwest-yorkshire-news%2Fyorkshire-dancer-26-killed-reckless-29178536&cre=center&cip=17&view=web

Ο κ. Φλέμινγκ περιέγραψε τη Γεωργία ως μια πολύ αγαπημένη αδερφή και κόρη και μια ταλαντούχα χορεύτρια και δασκάλα χορού. Είπε ότι η Γεωργία ήταν δημοφιλής, στοργική και ευγενική και όχι κοσμική.

«Ήταν μια νεαρή γυναίκα με ένα λαμπρό μέλλον μπροστά της».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk