ΕΛΛΑΔΑ

Αυτά είναι τα 3 οικονομικότερα νησιά για διακοπές στην Ελλάδα

Οικονομικά Νησιά για Καλοκαιρινές Διακοπές

Αυτό το καλοκαίρι, οι τιμές των διακοπών αναδεικνύονται ως σημαντικό θέμα για κάθε ταξιδιώτη που επιθυμεί να απολαύσει τις διακοπές του χωρίς να ξοδέψει μια περιουσία. Σύμφωνα με διεθνή έρευνα, τρία ελληνικά νησιά βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τους πιο οικονομικούς προορισμούς για οργανωμένες, παραθαλάσσιες διακοπές.

Η Έρευνα του Οργανισμού Καταναλωτών Which?

Ο οργανισμός καταναλωτών “Which?” εξέτασε περισσότερες από 4.500 οργανωμένες διακοπές σε 15 ευρωπαϊκές χώρες για να προσδιορίσει τους οικονομικότερους προορισμούς. Τα αποτελέσματα αναδεικνύουν τρία ελληνικά νησιά ως τις πιο προσιτές επιλογές.

Κάλυμνος: Ο Πιο Οικονομικός Προορισμός

Η Κάλυμνος, με κόστος 794 λίρες ανά άτομο για διακοπές την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Αυτή η ειδυλλιακή τοποθεσία προσφέρει υπέροχα τοπία και παραλίες, κάνοντάς την ιδανική για παραθαλάσσιες διακοπές.

Άλλα Οικονομικά Νησιά: Θάσος και Λευκάδα

Η Θάσος καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση με κόστος 862 λίρες ανά άτομο, προσφέροντας επίσης μια υπέροχη εμπειρία διακοπών. Στην τρίτη θέση, η Λευκάδα, με κόστος 935 λίρες, προσελκύει τους επισκέπτες με τα καταγάλανα νερά και τη μοναδική της ατμόσφαιρα.

Instagram will load in the frontend.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk