LIFESTYLE

Αυτά είναι τα Αστέρια του Χόλιγουντ που αρνούνται να γυρίσουν γυμνές σκηνές

Αν και το να βλέπεις μια σκηνή σε μια ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή όπου οι χαρακτήρες γυμνώνονται δεν είναι πλέον τόσο συγκλονιστικό, μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας έχουν λάβει θέση εναντίον της . Αυτό είναι σωστό, ενώ πολλές από τις ταινίες του περασμένου έτους είχαν μερικές σημαντικές ολομέτωπες σκηνές , όπως το Poor Things ή το Oppenheimer , άλλοι σταρ έβαλαν τα πόδια τους ενάντια στο να βγουν γυμνοί στην οθόνη.

Όσο για τους λόγους για τους οποίους έχουν πάρει τη θέση τους, οι λόγοι ποικίλλουν πραγματικά. Η Μέγκαν Φοξ , η οποία είναι γνωστή ως σύμβολο του σεξ, αποφάσισε να μην κάνει ποτέ γυμνές σκηνές για χάρη των παιδιών της. «Δεν νομίζω ότι τα αγόρια μου θα μπορούσαν να το χειριστούν αυτό», είπε στη The Sun. Άλλοι σταρ, για παράδειγμα, νιώθουν ότι το να γδυθούν εντελώς θολώνει τη γραμμή μεταξύ του χαρακτήρα τους και των εαυτών τους. «[Οι σκηνές σεξ] αισθάνονται σαν να αφορούν τον χαρακτήρα, ενώ έχω μόνο ένα σώμα, οπότε το γυμνό με αφορά περισσότερο», είπε κάποτε η ηθοποιός Άννα Κέντρικ στο The Sydney Morning Herald .

Στα χρόνια από τότε που ξεκίνησε το κίνημα #MeToo, τα αστέρια άρχισαν να αισθάνονται πιεσμένοι να είναι γυμνοί στην κάμερα , συμπεριλαμβανομένων ορισμένων τρομακτικών αφηγήσεων για το πότε οι θολές γραμμές μεταξύ υποκριτικής και πραγματικότητας προκάλεσαν τραύματα στην πραγματική ζωή. Σταρ όπως η Salma Hayek και η Léa Seydoux έχουν μιλήσει για τις εμπειρίες τους με το να νιώθουν αναγκασμένοι να εμφανίζονται γυμνοί στην κάμερα. Και ενώ πολλοί σταρ του Χόλιγουντ εξακολουθούν να δέχονται την περιστασιακή γυμνή σκηνή, την οποία θαυμάζουμε απόλυτα, θέλουμε επίσης να δώσουμε στηρίγματα σε όσους επικοινωνούν τα όριά τους και μένουν πλήρως ντυμένοι στην κάμερα.

Τζούλια Ρόμπερτς


Η Τζούλια Ρόμπερτς είχε ένα αρκετά πειστικό επιχείρημα για το γιατί δεν θα έβγαινε ποτέ εντελώς γυμνή στην οθόνη.

«Δεν θα έκανα γυμνό σε μια ταινία», είπε στη Marie Claire . «Το να παίζω με τα ρούχα μου είναι παράσταση. Το να παίζω με τα ρούχα μου είναι ντοκιμαντέρ».


Άννα Κέντρικ


Η Anna Kendrick ήταν επίσης ανοιχτή στο ότι δεν θα είναι εντελώς γυμνή για μια ταινία.

Για την ταινία της Love Life, για παράδειγμα, ένιωθε άνετα με σκηνές σεξ, αλλά όχι γυμνό. «Τα προσωπικά μου συναισθήματα για το γυμνό – ότι δεν με ενδιαφέρει πραγματικά το γυμνό για μένα – παρέμειναν τα ίδια», είπε στο The Sydney Morning Herald . «Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με προσομοιωμένες σεξουαλικές σκηνές – αυτό είναι σαν να αφορά τον χαρακτήρα, ενώ έχω μόνο ένα σώμα, οπότε το γυμνό με αφορά περισσότερο».

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Παρά το γεγονός ότι πρωταγωνίστησε στο Sex and the City για πολλά χρόνια, η Sarah Jessica Parker πάντα απείχε από το πλήρες γυμνό.

«Δεν έχω καμία κρίση για κανέναν που επιλέγει να το κάνει», είπε στο The Hollywood Reporter . «Νομίζω ότι είναι φανταστικό που οι άνθρωποι νιώθουν άνετα να το κάνουν. Δεν είναι κάποια θέση αρχών ή θρησκευτική ή ιδεολογική από την πλευρά μου».

«Πάντα είχα ένα, και δεν ήταν απολύτως τίποτα», παραδέχτηκε ο Πάρκερ. «Μερικοί άνθρωποι έχουν μια λίστα προνομίων και είναι θρυλικοί. Πρέπει να έχουν λευκά κεριά στο δωμάτιό τους. Δεν έχω τέτοια τρελή λίστα. Απλώς είχα πάντα [ρήτρα χωρίς γυμνό]». Δίκαιο!

Κρίστεν Μπελ


Ούτε οι θαυμαστές της Kristen Bell θα πρέπει να περιμένουν ότι θα δείχνει πολύ δέρμα!

«Έβαλα τα κουλούρια και τους κοιλιακούς μου σε υψηλή ταχύτητα όταν ήξερα ότι θα έπρεπε να φοράω το σουτιέν και τα εσώρουχά μου στο House of Lies», είπε στο Women’s Health . «Μα δεν δείχνω τη ρωγμή μου! Όλοι οι Mr. Skins του κόσμου είναι σαν, “Ωχ, η Kristen γίνεται γυμνή!” Είμαι σαν, ‘Ονειρεύομαι!’».

Τζέσικα Άλμπα


Η Jessica Alba έχει έναν απολύτως κατανοητό λόγο για τον οποίο δεν θα έβγαινε γυμνή στην οθόνη: την οικογένειά της. «Δεν θέλω οι παππούδες μου να δουν τα βυζιά μου», είπε κάποτε η Άλμπα στο Glamour . “Αυτό είναι. Θα ήταν περίεργα τα Χριστούγεννα. Και, εννοώ, πραγματικά, αν κοιτάξετε τις ταινίες που έχω κάνει, το να γυμνώσω ποτέ δεν θα «ύψωνε» την εικόνα».

Μίλα Κούνις

Η Mila Kunis έχει συμφωνήσει να κάνει μερικό γυμνό στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν θα είναι εντάξει με περισσότερο από αυτό. 

«Έδειξα το στήθος. Δεν χρειάζεται να δείξω τον κώλο», είπε στο Allure , σύμφωνα με το Fox News . «Παίρνεις το ένα ή το άλλο. Δεν τα παίρνεις και τα δύο». 

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk