ΚΟΣΜΟΣ

Ατύχημα σε Κυλιόμενη Σκάλα στο Μετρό της Σμύρνης με 11 Τραυματίες

Σοβαρό Ατύχημα στο Μετρό της Σμύρνης

Ένα σοβαρό ατύχημα συνέβη χθες το πρωί στον σταθμό Üçyol του μετρό στην περιοχή Konak της Σμύρνης, όταν η κυλιόμενη σκάλα άρχισε ξαφνικά να κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 11 ατόμων, που έχασαν την ισορροπία τους και έπεσαν.

Πλάνα από το Ατύχημα

Στα πλάνα της κάμερας ασφαλείας φαίνεται η στιγμή του ατυχήματος, όπου οι πολίτες που βρίσκονταν στις κυλιόμενες σκάλες χάνουν την ισορροπία τους και πέφτουν. Οι γύρω έσπευσαν να βοηθήσουν τους τραυματίες, ενώ οι ιατρικές ομάδες μετέφεραν τους 11 ελαφρά τραυματισμένους στα γύρω νοσοκομεία για πρώτες βοήθειες.

Η Αντιμετώπιση των Τραυματιών

Οι τραυματίες πήραν εξιτήριο μετά τη νοσηλεία τους στο νοσοκομείο, και η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται. Σημειώνεται ότι αντίστοιχο ατύχημα είχε σημειωθεί στον ίδιο σταθμό τον περασμένο Δεκέμβριο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 5 ατόμων.

Συμπεράσματα

Το περιστατικό στο μετρό της Σμύρνης αναδεικνύει την ανάγκη για αυστηρότερους ελέγχους και συντήρηση των κυλιόμενων σκαλών στους δημόσιους χώρους για την αποφυγή μελλοντικών ατυχημάτων. Οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να διερευνήσουν διεξοδικά τα αίτια του περιστατικού και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των πολιτών.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk