LIFESTYLE

Ατύχημα Άκη Σακελλαρίου: Δεν με είδε καν ο οδηγός του λεωφορείου, δήλωσε μετά το τροχαίο

Τροχαίο Ατύχημα στην Οδό Σηγγρού

Ο ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου εμπλέκεται σε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με μοτοσικλέτα τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου. Το γεγονός συνέβη στην οδό Σηγγρού, στο ύψος του Μετς, όταν ο Άκης οδηγούσε την μηχανή του και παρασύρθηκε από λεωφορείο. Το ατύχημα οδήγησε σε σοβαρό τραυματισμό στο πόδι του, αναγκαζόμενος να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Δήλωση του Άκη Σακελλαρίου

Μετά το ατύχημα, ο Άκης Σακελλαρίου δήλωσε σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Το Πρωινό» ότι «δεν με είδε καν ο οδηγός του λεωφορείου». Η δήλωσή του φανερώνει την ανησυχία των οδηγών και τονίζει τη σημασία της προσοχής στο δρόμο, ειδικά με την αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων.

Η Αντιμετώπιση του Τραυματισμού

Ο γνωστός ηθοποιός θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αύριο, με τις ιατρικές του ομάδες να είναι αισιόδοξες για την αποκατάσταση της υγείας του. Το ατύχημα αυτό έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στον δημόσιο τομέα, με πολλούς fans και συναδέλφους να εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στο δύσκολο αυτό διάστημα.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk