ΕΛΛΑΔΑ

Ασύλληπτη Τραγωδία στη Χαλκιδική: Κεραυνός Σκότωσε 13χρονο Κορίτσι – Σε Σοκ οι Γονείς

Μια Ασύλληπτη Τραγωδία

Η τραγωδία χτύπησε την Χαλκιδική όταν ένα 13χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του από κεραυνό μπροστά στα μάτια των γονιών της. Το περιστατικό συνέβη όταν το παιδί βρισκόταν μέσα στη θάλασσα και ξεκίνησε να βρέχει. Ο ναυαγοσώστης ύψωσε την κόκκινη σημαία και ζήτησε από τους λουόμενους να απομακρυνθούν, όμως το κακό δεν άργησε να συμβεί.

Η Μοιραία Στιγμή

Το κοριτσάκι, ακόμα βρεγμένο, κατευθυνόταν με τους γονείς της προς το αυτοκίνητο όταν χτυπήθηκε από κεραυνό στο μάτι. Κάποιοι προσπάθησαν να την πλησιάσουν, ενώ άλλοι φοβήθηκαν να την αγγίξουν. Ο πατέρας της παραμένει σοκαρισμένος και αδυνατεί να πιστέψει την απώλεια της κόρης του.

Μάταιες Προσπάθειες Διάσωσης

Μια μονάδα με ειδικά εκπαιδευμένους διασώστες έσπευσε στο σημείο και προσπάθησε να επαναφέρει το παιδί με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) για 45 λεπτά, δυστυχώς χωρίς επιτυχία. Ο Γιώργος Κόντος, συντονιστής του ΕΚΑΒ Χαλκιδικής, δήλωσε ότι το κορίτσι δεν είχε αισθήσεις όταν έφτασε το ασθενοφόρο και ότι οι προσπάθειες συνεχίστηκαν μέχρι να μεταφερθεί στο κέντρο υγείας.

Αναπάντητα Ερωτήματα

Κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής εξέφρασαν την έκπληξή τους για το γεγονός ότι το αλεξικέραυνο δεν καλύπτει την περιοχή. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της Κασσάνδρας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχασε τη ζωή του ακαριαία. Η τραγωδία αυτή έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και έχει εγείρει ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια στην περιοχή κατά τη διάρκεια κακοκαιρίας.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk