ΕΛΛΑΔΑ

Ασπρόπυργος: Οδηγός λεωφορείου εταιρείας βίασε υπάλληλο – Στο νοσοκομείο με αιμορραγία το θύμα

Το Περιστατικό του Βιασμού

Στις πρώτες ώρες της Δευτέρας, 13 Μαΐου, σημειώθηκε ένα σοκαριστικό περιστατικό στον Ασπρόπυργο που συντάραξε την τοπική κοινωνία. Ο 45χρονος οδηγός λεωφορείου, ο οποίος προέρχεται από την Αλβανία, εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη μιας 27χρονης εργαζόμενης. Η διαδικασία ξεκίνησε όταν ο οδηγός είπε στη γυναίκα ότι το λεωφορείο ήταν γεμάτο και ότι θα επέστρεφε να την πάρει αργότερα. Με αυτόν τον τρόπο, κατάφερε να την απομονώσει και να της επιτεθεί χωρίς να υπάρξει καμία υποψία από τους παρευρισκόμενους.

Αφού την επιβίβασε στο βαν του, ο δράστης την οδήγησε σε μια ερημική τοποθεσία. Εκεί, μακριά από τα βλέμματα του κόσμου, η κατάσταση εξελίχθηκε δραματικά. Ο βιασμός της 27χρονης ήταν κτηνώδης, αφήνοντάς την σε κατάσταση σοκ και με σοβαρά σωματικά τραύματα. Η γυναίκα αιμορραγούσε και βρέθηκε σε μια απελπιστική κατάσταση, ανίκανη να αντιδράσει.

Μετά το φρικτό περιστατικό, το θύμα κατάφερε να ανασυνταχθεί και να βρει τη δύναμη να αναφέρει το περιστατικό στην αστυνομία. Η κατάστασή της, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, απαιτούσε άμεση ιατρική φροντίδα και υποστήριξη. Οι αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα, ξεκινώντας έρευνες για να εντοπίσουν τον δράστη και να τον οδηγήσουν στη δικαιοσύνη. Το περιστατικό αυτό έφερε στο φως τη σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες καθημερινά, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα για αυξημένη προστασία και εγρήγορση.

Η αντίδραση των αρχών ήταν άμεση και συντονισμένη μετά την καταγγελία του βιασμού της 27χρονης εργαζόμενης στον Ασπρόπυργο. Το θύμα, σε κατάσταση σοκ, προσέφυγε αμέσως στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, καταγγέλλοντας το περιστατικό και παρέχοντας λεπτομερή περιγραφή του δράστη. Η αστυνομία ανταποκρίθηκε γρήγορα, συνοδεύοντας την 27χρονη σε κλινική, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έγινε ιατροδικαστική εξέταση για τη συλλογή στοιχείων.

Αξιοποιώντας την περιγραφή του θύματος και τις διαθέσιμες πληροφορίες, οι αρχές προχώρησαν σε ενδελεχή έρευνα, αναλύοντας στοιχεία από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή και συλλέγοντας μαρτυρίες από πιθανούς αυτόπτες μάρτυρες. Με βάση τα δεδομένα που συγκεντρώθηκαν, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον ύποπτο, έναν 45χρονο οδηγό φορτηγού, ο οποίος αναγνωρίστηκε από το θύμα.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk