LIFESTYLE

Απόστολος Γκλέτσος: Όσο συζητιέται η δήλωση το «ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές», τόσο η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα δεν θα βρει την ησυχία της

Η Αντίδραση του Απόστολου Γκλέτσου

Ο Απόστολος Γκλέτσος έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και στον Παναγιώτη Βαζαίο, όπου αναφέρθηκε στη γνωστή δήλωσή του για το «ψάρι» που εξακολουθεί να συζητιέται έντονα μέχρι σήμερα. Κατά τη συνέντευξη, σχολίασε ότι όσο συνεχίζεται αυτή η συζήτηση, τόσο η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα στην Ελλάδα δεν θα βρει την ησυχία της. Ο Γκλέτσος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Ελλάδα παραμένει οπισθοδρομική σε αυτά τα θέματα.

Η Δήλωση για το «Ψάρι» και η Κοινωνική Αντίδραση

Η δήλωση του Γκλέτσου για το «ψάρι» ότι «το ψήνετε και από τις δύο πλευρές» έχει συζητηθεί έντονα μέχρι και σήμερα. Ο ίδιος πιστεύει ότι όσο αυτό το θέμα παραμένει στο προσκήνιο, η ελληνική κοινωνία θα συνεχίσει να είναι μια κομπλεξική επαρχία που κρύβεται πίσω από την κουρτίνα και τραβά τα παραθυρόφυλλα. Ο Γκλέτσος πιστεύει ότι μόνο όταν πάψουν να συζητιούνται αυτές οι δηλώσεις, η Ελλάδα θα προοδεύσει και θα γίνει πρωτεύουσα στα θέματα ισότητας και αποδοχής.

Ο Ρόλος του Απόστολου Γκλέτσου ως Δημάρχου

Ο Γκλέτσος αναφέρει ότι την περίοδο που έκανε αυτή τη δήλωση, ήταν δήμαρχος στη Στυλίδα και έμαθε πολλά από την εμπειρία του. Η δήλωσή του τότε πέρασε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς τη θεωρούσε πατρική και ιερή. Επιπλέον, σχολίασε ότι ήταν 55 χρονών όταν έκανε τη δήλωση και ότι πάντα τον προσέγγιζε το αντρικό φύλο, υπονοώντας ότι η δήλωση δεν άλλαξε τη δική του προσωπική εμπειρία.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk