LIFESTYLE

Αποχαιρετισμός με Δάκρυα: Η Μαργαρίτα Αλεξιάδη Αποχαιρέτησε τις «Ψυχοκόρες»

Η Συγκινητική Στιγμή στο Πλατό

Η Μαργαρίτα Αλεξιάδη αποχαιρέτησε τη σειρά «Ψυχοκόρες» με κλάματα στο τελευταίο γύρισμα. Η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τα γυρίσματα, στο οποίο φαίνεται να ξεσπά σε κλάματα στο τέλος της ερμηνείας της, ενώ το συνεργείο την καταχειροκροτά.

Το Συναισθηματικό Βίντεο

Πάνω στο βίντεο, η Μαργαρίτα Αλεξιάδη έγραψε: «Το δικό μου wrap. Έκλαψα τότε, γιατί τους αγάπησα αυτούς τους όμορφους ανθρώπους που με τρολάρανε επί τόσους μήνες. Τους ευχαριστώ όλους, για όλες μας τις μέρες και τις νύχτες που περάσαμε μαζί στο γύρισμα, τις δύσκολες και τις εύκολες. Εύχομαι να ξαναβρεθούμε στα επόμενα». Αυτή η ανάρτηση συγκίνησε πολλούς από τους ακολούθους της, οι οποίοι έσπευσαν να της εκφράσουν την αγάπη και τη στήριξή τους.

Το Τέλος μιας Εποχής

Η σειρά «Ψυχοκόρες» έφτασε στο τέλος της και οι ηθοποιοί, ο καθένας με μια ξεχωριστή ανάρτηση, είπαν «αντίο» στους ρόλους τους. Η Μαργαρίτα Αλεξιάδη, με το συναισθηματικό της μήνυμα και βίντεο, έδειξε πόσο πολύ αγάπησε τη δουλειά της και τους συναδέλφους της. Ελπίζουμε να την ξαναδούμε σύντομα σε νέες τηλεοπτικές περιπέτειες.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk