ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο Περιστατικό Βίας στην Πάτρα: Πατέρας και Θείος Ξυλοκόπησαν 15χρονο Επειδή τους Είπε ότι είναι Ομοφυλόφιλος

Περιστατικό Βίας στην Πάτρα

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας και κακοποίησης ανηλίκου από τον ίδιο του τον πατέρα συνέβη πριν από λίγες μέρες σε πολύ γνωστό οικισμό λίγο έξω από την Πάτρα. Σύμφωνα με το pelop.gr, όταν ο 15χρονος τόλμησε να πει στον πατέρα του πως είναι ομοφυλόφιλος, εκείνος και ο θείος του έγιναν έξαλλοι και, όπως είπαν άνθρωποι του χωριού, τον ξυλοκόπησαν άγρια, για τιμωρία.

Η Αντίδραση της Κοινότητας

Το παιδί πήγε στην πλατεία του χωριού, αιμόφυρτο, και μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται ακόμα. Το περιστατικό προκάλεσε σοκ στους κατοίκους του οικισμού, οι οποίοι απόρησαν βλέποντας να περνούν οι μέρες και να μένουν ατιμώρητοι οι δράστες.

Ενέργειες των Αρχών

Η ΕΛΑΣ ενημερώθηκε από το ίδιο το θύμα και έκανε τις πρώτες παρεμβάσεις. Κάτοικοι του οικισμού που είδαν με τα μάτια τους το περιστατικό ή που το έμαθαν από αυτόπτες μάρτυρες, απευθύνθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού και κατήγγειλαν το γεγονός. Από το Χαμόγελο του Παιδιού ανέφεραν ότι θα γίνει αναφορά στην Εισαγγελία Πατρών για να επιληφθεί του περιστατικού.

Αυτό το περιστατικό αναδεικνύει την ανάγκη για μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση και προστασία των δικαιωμάτων των ανηλίκων, ανεξαρτήτως της σεξουαλικής τους προτίμησης.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk