LIFESTYLE

Αντιπαράθεση Ράνιας Τζίμα και Γιάννη Πρετεντέρη στα Mega Γεγονότα: “Δεν νοιάζει εσένα, νοιάζει εμάς όμως που δουλεύουμε εδώ” 

Η Ένταση στην Παρουσίαση των Ειδήσεων

Την Τρίτη το βράδυ, οι Ράνια Τζίμα και Γιάννης Πρετεντέρης ήταν πιστοί στο τηλεοπτικό τους πόστο στα Mega Γεγονότα. Κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων, σημειώθηκε μια σύντομη ένταση ανάμεσα στους δύο δημοσιογράφους με αφορμή μια διόρθωση που θέλησε να κάνει ο Πρετεντέρης.

Η Διόρθωση του Πρετεντέρη

Μετά την ολοκλήρωση του ρεπορτάζ του Σωτήρη Μπολάκη για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τον χώρο της Κεντροαριστεράς, ο Γιάννης Πρετεντέρης πήρε τον λόγο και υπογράμμισε ότι υπήρχε ανάγκη να διευκρινιστούν δύο σημεία που ακούστηκαν. Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι ο Βίλλυ Μπραντ, που αναφέρθηκε ως παράδειγμα, δεν ήταν ταυτόχρονα δήμαρχος και υποψήφιος καγκελάριος, αλλά καγκελάριος αφού πρώτα ολοκλήρωσε τη θητεία του ως δήμαρχος του Βερολίνου.

Η Αντίδραση της Ράνιας Τζίμα

Η Ράνια Τζίμα επεσήμανε ότι η διόρθωση του Πρετεντέρη δεν αφορούσε το ρεπορτάζ του Mega, καθώς αυτό ήταν το παράδειγμα που έδινε η πλευρά του κ. Δούκα. Ο Πρετεντέρης αντέδρασε τονίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει να διορθώνει το ρεπορτάζ του Mega, αλλά αυτά που ακούει. Η ένταση αυτή ανέδειξε τη σημασία της ακριβολογίας και της αξιοπιστίας στην ενημέρωση.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk