ΕΛΛΑΔΑ

Ανείπωτη τραγωδία στην Πτολεμαΐδα: Γυναίκα έχασε το μωρό και τον σύζυγό της την ίδια ημέρα

Μια γυναίκα από την Πτολεμαΐδα βιώνει τραγικές στιγμές, καθώς μία ώρα μετά τον χαμό του συζύγου της, έχασε και το 7,5 μηνών μωρό της. Ο 50χρονος σύζυγός της αντιμετώπιζε τον τελευταίο μήνα σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Θεαγένειο στη Θεσσαλονίκη.

Το βρέφος μεταφέρθηκε από τη μητέρα του, που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, σε νοσοκομείο της πόλης, με συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης. Ωστόσο, λίγες ώρες μετά, το μωρό κατέληξε. Το βρέφος είχε υποκείμενα νοσήματα, καθώς όταν γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2023, είχε διακομισθεί σε κρίσιμη κατάσταση από την Πτολεμαΐδα στη μονάδα νεογνών του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, για τη διακομιδή του, είχε στηθεί γέφυρα ζωής από δικυκλιστές και περιπολικά της αστυνομίας που συνόδευσαν το ασθενοφόρο.

Οι τραγικές αυτές στιγμές έχουν συγκλονίσει την κοινότητα της Πτολεμαΐδας και προκαλούν βαθιά θλίψη σε όλους όσους τις μάθανε.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk