LIFESTYLE

Ανδριάνα Μπάμπαλη: «Έχουμε μεγαλώσει μέσα στο αυτοκίνητο, κοιμόμασταν εκεί ενώ οι γονείς μας έπιναν ούζα»

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και τα Παιδικά της Χρόνια

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη, γνωστή τραγουδίστρια, πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γκαράζ» όπου μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και διάφορες εμπειρίες της. Αναφέρθηκε με ιδιαίτερη νοσταλγία στις στιγμές που πέρασε με τους γονείς της, οι οποίοι ήταν πολύ νέοι και συνήθιζαν να βγαίνουν συχνά. «Έχουμε μεγαλώσει μέσα στο αυτοκίνητο, κοιμόμασταν εκεί ενώ οι γονείς μας έπιναν ούζα», είπε χαρακτηριστικά.

Η Είσοδος της Μουσικής στη Ζωή της

Η Ανδριάνα εξήγησε πως η μουσική μπήκε στη ζωή της από πολύ νωρίς. «Μάλλον κάπως γεννιέσαι με αυτό. Είχα αυτή την τάση, αυτή την κλίση από μωρό κιόλας», ανέφερε. Η αγάπη της για τη μουσική φαίνεται να ήταν έμφυτη και καθοριστική για την πορεία της.

Αστείο Περιστατικό με τον Κώστα Λειβαδά

Ένα από τα πιο αστεία περιστατικά που θυμάται η Ανδριάνα συνέβη με τον Κώστα Λειβαδά σε μια εμφάνισή τους στην Κρήτη. «Με τον Κώστα παίζαμε σε έναν χώρο και κάποια στιγμή, παρόλο που δεν πίνει, ζήτησε σε μια φίλη να παραγγείλει στον σερβιτόρο ένα ουίσκι, ένα Haig. Μετά από πέντε λεπτά, εμφανίστηκε ο σερβιτόρος κρατώντας ένα κέικ. Άκουσε “κέικ” και έφερε ένα κομμάτι κέικ, την ώρα που ο άλλος έπαιζε πιάνο. Γέλαγα όλο το βράδυ», είπε κλείνοντας την ιστορία.

Επίλογος

Η συνέντευξη της Ανδριάνας Μπάμπαλη ήταν γεμάτη από ενδιαφέρουσες αναμνήσεις και αστεία περιστατικά που δείχνουν την αυθεντική και ευχάριστη προσωπικότητά της. Η αγάπη της για τη μουσική και το χιούμορ της αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της καριέρας της.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk