ΕΛΛΑΔΑ

Αμετανόητος ο δολοφόνος της Κυριακής -Δήλωσε ότι δεν θυμάται τίποτα

Ο δολοφόνος της Κυριακής οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού

Ο δολοφόνος της Κυριακής, που είχε διαπράξει ένα αποτρόπαιο έγκλημα, οδηγήθηκε τελικά στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο δράστης παρουσιάστηκε ψυχρός, κυνικός και απαθής, επικαλούμενος κενό μνήμης και ψυχιατρικά προβλήματα, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την πράξη του.

Ο 39χρονος κατηγορούμενος υποστήριξε στις Αρχές ότι είχε διαγνωστεί με σοβαρές ψυχικές ασθένειες και είχε νοσηλευτεί 7 φορές στο παρελθόν, σε δημόσια νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές

«Δεν θυμάμαι τι έχει γίνει. Σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή» φέρεται να είπε στην ανακρίτρια ο κατηγορούμενος, ο οποίος δια του δικηγόρου τους παρέδωσε υπόμνημα στο οποίο κάνει εκτενή αναφορά σε ψυχιατρικά – ψυχικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, επικαλούμενος στο υπόμνημά του στοιχεία σύμφωνα με τα οποία μέσα σε διάστημα 10 ετών (από το 2013 έως το 2023) νοσηλεύτηκε 7 φορές, εκτός από το Δαφνί και το «Αττικόν» και σε ιδιωτικές κλινικές.

Στους γιατρούς του νοσοκομείου, ωστόσο, όταν μεταφέρθηκε μετά τον αυτοτραυματισμό του  είχε πει «ότι σκότωσε την Κυριακή γιατί την ήθελε μόνο δική του».

Δείτε το βίντεο: 

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk