ΕΛΛΑΔΑ

 Αμετανόητος ο δολοφόνος της Κυριακής: «Πήρα το μαχαίρι για να τραυματιστώ μπροστά της»

Αμετανόητος δολοφόνος ισχυρίζεται πως δεν θυμάται την δολοφονία

Ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα  εμφανίστηκε αμετανόητος έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους, ισχυριζόμενος πως δεν θυμάται να έχει σκοτώσει την 28χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή την Κυριακή. Ωστόσο, τα γεγονότα διαψεύδουν τις ισχυρισμένες αμνησίες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Star, ο 39χρονος δολοφόνος αναφέρθηκε επίσης στο μαχαίρι που χρησιμοποίησε κατά την επίθεση, καθώς και στα λίγα λόγια που είπε κατά την απολογία του. Αν και ισχυρίστηκε πως θυμάται από πού πήρε το μαχαίρι, δεν μπορεί να θυμηθεί την στιγμή που επιτέθηκε και σκότωσε την πρώην σύντροφό του.

«Δε θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της. Στο παρελθόν είχαμε κάποιους τσακωμούς αλλά χωρίς περιστατικά βίας. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να παίρνω φάρμακα και ουσίες και να μην ξέρω πού βρίσκομαι», ανέφερε ο 39χρονος.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk