ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξανδρούπολη: «Σόου» από καθηγητή που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας [Βίντεο]

Συλλήψη καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης μαθήτριας

Ένας 46χρονος καθηγητής βιολογίας συνελήφθη τη Δευτέρα (8/4) στην Αλεξανδρούπολη για σεξουαλική παρενόχληση μιας ανήλικης μαθήτριας. Ο καθηγητής, ο οποίος παρουσίασε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, οδηγήθηκε εχθές στα δικαστήρια και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, όπου θα δικαστεί.

Αμφιέσεις και ερωτήματα για τη συμπεριφορά του καθηγητή

Η παρουσία του καθηγητή μπροστά στις κάμερες κατά τη διάρκεια της εκδίκασης του αυτοφώρου, καθώς και οι μαρτυρίες των μαθητών, έθεσαν ερωτήματα σχετικά με τη συμπεριφορά του. Αναφέρεται ότι ο καθηγητής εμφανιζόταν στο μάθημα φορώντας διάφορες αμφιέσεις, με μια φορά να ντύνεται ακόμα και ως νίντζα. Αυτές οι αναφορές προκαλούν εύλογα ερωτήματα σχετικά με το πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος με τέτοια εικόνα να διδάσκει σε μια εκπαιδευτική ίδρυση.

Αναμονή για τη δικαστική απόφαση

Ο καθηγητής θα περιμένει τη δικαστική απόφαση της ερχόμενης Πέμπτης, όπου θα δικαστεί για την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης της ανήλικης μαθήτριας. του θέματος της σεξουαλικής παρενόχλησης και την ανάγκη προστασίας των ανηλίκων από τέτοιου είδους επιθέσεις.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk