ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξανδρούπολη: Ο 81χρονος Ομολόγησε τη Δολοφονία της Συζύγου του: “Την σκότωσα γιατί ήθελε να με κλείσει στο τρελάδικο”

Ημέρα της Δολοφονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, την ημέρα της δολοφονίας, ο 81χρονος και η σύζυγός του καβγάδισαν έντονα για το θέμα των φαρμάκων που έπαιρνε. Κατά τη διάρκεια του καβγά, ο ηλικιωμένος άνδρας άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και σκότωσε τη σύζυγό του.

Ομολογία του Δράστη

Ο 81χρονος ομολόγησε το έγκλημα στους αστυνομικούς, λέγοντας ότι τη σκότωσε γιατί ήθελε να τον κλείσει στο τρελάδικο. Σύμφωνα με την ομολογία του, αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο έφτασε στο σημείο να αφαιρέσει τη ζωή της.

Αστυνομική Έρευνα

Από τη στιγμή που οι γιατροί έδωσαν τη συγκατάθεσή τους, οι αστυνομικοί της ασφάλειας Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκαν τον ηλικιωμένο δράστη για να πάρουν κατάθεση για το άγριο έγκλημα. Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να διαλευκάνουν πλήρως τα αίτια και τις συνθήκες της δολοφονίας.

Όπως τους είπε, το πρωί της Παρασκευής (21/6)- την ημέρα της δολοφονίας δηλαδή- στο σπίτι τους καβγάδισαν και πάλι, για το θέμα των φαρμάκων που έπαιρνε με συνταγή ιδιώτη ψυχίατρου, ο οποίος μάλιστα τον επισκεπτόταν στο σπίτι του στην οδό Πλωτινουπόλεως για να παρακολουθεί την εξέλιξη της υγείας του. Ο 81χρονος δολοφόνος δεν ήθελε να παίρνει τα φάρμακα και πάνω στον έντονο καβγά, άρπαξε το μαχαίρι από την κουζίνα όπου βρισκόταν με την γυναίκα του και την σκότωσε. Στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να φωνάζει ότι την έσφαξε.

«Ήθελε να με κλείσει στο τρελάδικο, θόλωσα και γι’ αυτό την σκότωσα. Είχε ζητήσει πριν από λίγες ημέρες μαζί με την κόρη μου να με εξετάσει ψυχίατρος και στη συνέχεια μου έφεραν έναν και μου έδωσε χάπια», είπε μεταξύ άλλων ο ηλικιωμένος που σκότωσε τη γυναίκα του με 12 μαχαιριές, όπως είπε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης που έκανε την αυτοψία στο σπίτι.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk