LIFESTYLE

Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Θα είναι στο Πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα»

Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, μια καταξιωμένη δημοσιογράφος, θα βρίσκεται τη φετινή σεζόν στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Η εκπομπή, η οποία κάνει την πρεμιέρα της αυτή τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, συμπληρώνει φέτος 34 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην πρωινή ζώνη του ANT1.

Η Ανακοίνωση του ANT1

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ANT1, η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου θα συνεργάζεται στενά με τον Γιώργο Παπαδάκη, μαζί με τον Γιώργο Γρηγοριάδη. Η γνωστή δημοσιογράφος εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια στον ANT1, και έχει συνεργαστεί ήδη με τον Παπαδάκη, αλλά φέτος θα την βλέπουμε τακτικά στο τραπέζι δίπλα στον παρουσιαστή.

Σπουδές και Επαγγελματική Πορεία

Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου έχει σπουδές στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες-Ευρωπαϊκό Πολιτισμό και Δημοσιογραφία. Είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών διπλωμάτων, στη Δημόσια και Γενική Διοίκηση και στη Σύγχρονη Δημοσιογραφία. Σήμερα, εργάζεται στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, όπως αναφέρει το επαγγελματικό της προφίλ στο LinkedIn.

Προϋπηρεσία και Ενδιαφέροντα

Από το 2016 έως το 2018, η Χατζηγεωργίου υπηρέτησε ως επικεφαλής της ιστοσελίδας www.amna/macedonia.gr του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων. Παράλληλα, από το 2015 έως το 2021, υπήρξε ραδιοφωνική παραγωγός στο Πρακτορείο FM 104,9 του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Το 2017, παρουσίασε και επιμελήθηκε την επιχειρηματική εκπομπή «They Made It», η οποία προβλήθηκε στην ΕΡΤ3. Επίσης, από το 2015 έως το 2016 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Από το 2000 έως το 2015 και από το 2018 έως σήμερα εργάζεται ως δημοσιογράφος του τμήματος Ειδήσεων κ ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 στη Β. Ελλάδα και συγκεκριμένα ως ανταποκρίτρια της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα. Παράλληλα για δυο χρόνια συνεργάστηκε με την εκπομπή Πρωινό ΑΝΤ1 (ψυχαγωγικό πρόγραμμα) με απευθείας συνδέσεις από Θεσσαλονίκη.

Η παρουσία της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου στο «Καλημέρα Ελλάδα» αναμένεται να φέρει έναν αέρα ανανέωσης στην ιστορική πρωινή εκπομπή του ANT1, προσφέροντας το δικό της στίγμα με την εμπειρία και την επαγγελματική της κατάρτιση.