ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλεξάνδρα Εφραίμογλου: Η συναρπαστική εμφάνιση που της έδωσε το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο [Βίντεο]

Η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου κατακτά το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο

Η 19χρονη Ελληνίδα γυμνάστρια, Αλεξάνδρα Εφραίμογλου, έκανε την Ελλάδα υπερήφανη κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στον ακροβατικό διάδρομο γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στο Γκιμαράες της Πορτογαλίας. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η χώρα μας κατακτά τον τίτλο στην κατηγορία ανδρών-γυναικών.

Η συναρπαστική εμφάνιση της Αλεξάνδρας Εφραίμογλου

Η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στον τελικό του αγώνα, ο οποίος αποτελούνταν από δύο σκέλη. Στο πρώτο σκέλος, κατάφερε να πάρει την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα στους οκτώ φιναλίστ με 26,300 βαθμούς. Στη συνέχεια, στην τελική τετράδα, συγκέντρωσε 26,200 βαθμούς, υπερισχύοντας σε ισοβαθμία με την πορτογαλίδα Μαριάνα Κασκαλιέιρα, η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Η Γαλλίδα Μαέλ Ντουμίτρου-Μαρέν συμπλήρωσε την τριάδα του βάθρου με 24,700 βαθμούς.

Οι διεθνείς επιτυχίες της Αλεξάνδρας Εφραίμογλου

Η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου είναι ήδη γνωστή για τις επιτυχίες της στην παγκόσμια γυμναστική. Πρόπερσι, στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κατέλαβε την 8η θέση στην κατηγορία γυναικών. Το περασμένο έτος, τερμάτισε 7η στο αντίστοιχο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει σημειώσει πολλές ακόμη επιτυχίες σε παγκόσμια κύπελλα. Η εμφάνισή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο ήταν απλά υπέροχη!

https://www.instagram.com/reel/C5eUfO_sapQ/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk