LIFESTYLE

Αλίκη Βουγιουκλάκη – Συγκινεί ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Δεν Υπάρχει Ούτε Μία Μέρα που να Μη σε Σκέφτομαι»

28 Χρόνια από την Απώλεια της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Σήμερα συμπληρώνονται 28 χρόνια από την ημέρα που η αξεπέραστη Ελληνίδα ηθοποιός Αλίκη Βουγιουκλάκη άφησε την τελευταία της πνοή. Στις 23 Ιουλίου 1996, η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, αφήνοντας πίσω της μια ανεκτίμητη παρακαταθήκη στον ελληνικό κινηματογράφο και θέατρο.

Η Συγκινητική Ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ, δεν ξεχνά την μητέρα του. Σε μια συγκινητική ανάρτηση στο επίσημο προφίλ που διατηρεί με το όνομα της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Instagram, εκφράζει την ατέλειωτη αγάπη του για τη μητέρα του και πώς βιώνει ακόμα την απώλειά της. Τα λόγια του συγκινούν και αποτυπώνουν το κενό που άφησε η απουσία της.

Η Κληρονομιά της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη παραμένει μια από τις πιο αγαπημένες και αναγνωρίσιμες φιγούρες του ελληνικού πολιτισμού. Με την καριέρα της, που ξεκίνησε τη δεκαετία του 1950, κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κοινού και να αφήσει το στίγμα της στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου. Η μνήμη της εξακολουθεί να ζει μέσα από τις ταινίες, τις παραστάσεις και την αγάπη των θαυμαστών της.

Το κείμενο που έγραψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ
«1996-2024. 28 χρόνια πέρασαν από τη μέρα που έφυγες από κοντά μας. Δεν υπάρχει ούτε μια μέρα που να μη σε σκέφτομαι. Κανείς δε σε ξέχασε, συνεχίζεις να μεγαλώνεις γενιές με τις ταινίες σου και τα παιδάκια που πάντα τόσο αγαπούσες σε βλέπουν και σε θαυμάζουν! Το τρισάγιο έγινε την Κυριακή σε κλειστό κύκλο με τη γυναίκα μου Ελένη τους καλούς μου φίλους Νίκο και Κώστα καθώς και τον φίλο της Αλίκης υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης Κωνσταντίνο Γκιουλέκα».

Η Απώλεια που Ποτέ δεν Ξεχνιέται

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, με την ανάρτησή του, μας θυμίζει πόσο σημαντική ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη όχι μόνο ως ηθοποιός αλλά και ως μητέρα. Η απώλειά της είναι μια πληγή που δεν κλείνει, αλλά η αγάπη και οι αναμνήσεις κρατούν ζωντανή τη μνήμη της. «Δεν υπάρχει ούτε μία μέρα που να μη σε σκέφτομαι», γράφει ο Γιάννης, εκφράζοντας τα συναισθήματα που νιώθει κάθε μέρα από την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk