LIFESTYLE

Αλέξης Κούγιας: «Δεν έχω μιλήσει ποτέ άσχημα για τη μητέρα τους, παρότι υπέστη δεινά»

Στην πρόσφατη εμφάνισή του στην εκπομπή EQ του Action 24, ο Αλέξης Κούγιας ανοίγει τον κύκλο των αναμνήσεών του και αναφέρεται στην εμπλοκή του σε μακροχρόνιες δικαστικές διαμάχες με την πρώην σύζυγό του, Εύη Βατίδου. Αυτό το γεγονός σηματοδότησε μια περίοδο αναταράξεων αλλά και αυτογνωσίας για τον ίδιο.

Η προστασία των παιδιών
Παρά τις προσωπικές δυσκολίες, ο Αλέξης Κούγιας καταφέρνει να διατηρήσει μια στάση απολύτως προστατευτική προς τα παιδιά του. Επιλέγει να μην τα εμπλέκει στις συγκρούσεις του, δείγμα της ακλόνητης αρχής του να μην αφήνει τα επαγγελματικά και προσωπικά του προβλήματα να επηρεάσουν την ανατροφή τους. Παρά το γεγονός ότι η πρώην σύζυγός του υπέστη δεινά, ο Αλέξης Κούγιας δηλώνει ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ άσχημα για αυτήν.


Ο Αλέξης Κούγιας έχει δείξει αποφασιστικότητα και αποφέρει τις απαραίτητες προσπάθειες για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή ανατροφή για τα παιδιά του. Η αγάπη και η φροντίδα που δείχνει προς αυτά είναι εμφανείς, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Συνοψίζοντας, η εμφάνιση του Αλέξη Κούγια στην εκπομπή EQ του Action 24 έδωσε τη δυνατότητα να αναδειχθούν οι προσπάθειες του για την προστασία των παιδιών του και η ακλόνητη αρχή του να μην επηρεάζει την ανατροφή τους με τα προσωπικά του προβλήματα.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk