LIFESTYLE

Αλέξανδρος Λογοθέτης: Με τον πατέρα μου ήρθαμε κοντά λίγο πριν τον θάνατό του

Η Εμπειρία της Πατρότητας

Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, ο γνωστός ηθοποιός, μοιράστηκε πρόσφατα τις σκέψεις του για την πατρότητα και τη βαθιά αλλαγή που αυτή η εμπειρία έχει επιφέρει στη ζωή του. Στη διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή «Στούντιο 4», αναφέρθηκε στο πώς ο ρόλος του πατέρα τον έχει κάνει να δει τα πράγματα διαφορετικά και να αναθεωρήσει τις προτεραιότητές του.

Η Σχέση με τον Πατέρα

Ο Λογοθέτης ανακύκλωσε προσωπικές μνήμες, μιλώντας για τη σχέση του με τον πατέρα του, ειδικά λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό του. «Με τον πατέρα μου ήρθαμε κοντά λίγο πριν τον θάνατό του», δήλωσε. Αυτή η ανασκόπηση των πατρικών βιωμάτων του τον οδήγησε στο να τους μεταδώσει αντίστοιχες αξίες και εμπειρίες στο παιδί του. Όπως είπε, «ήθελα το παιδί μου να έχει τα πατρικά βιώματα που δεν είχα εγώ».

Μία Νέα Προοπτική

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, η πατρότητα τον έχει αλλάξει ριζικά: «Αλλάζουν τα πάντα, όταν γίνεσαι γονιός. Με ξάφνιασε το πώς εγώ περνάω σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με όλο το υπόλοιπο». Αυτή η νέα προοπτική του έχει επιτρέψει να εξελιχθεί ως άνθρωπος και να μάθει την αξία της αυτοθυσίας και της υπομονής. «Δεν ξέρω αν τα κατάφερα, αλλά προσπαθώ καθημερινά», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας την αφοσίωσή του στην πατρότητα.

αναφέρθηκε στη σχέση που είχε ο ίδιος με τον πατέρα του. Όπως αποκάλυψε, είχαν καταφέρει να έρθουν κοντά λίγο πριν τον θάνατό του. 

«Στα τελειώματα ήρθα κοντά με τον μπαμπά μου. Τα τελευταία δέκα χρόνια πριν τον χάσω, είχαμε έρθει σε μια ωραία επαφή. Είχαμε βρει από πολύ νωρίτερα πράγματα. Είχαν ξεκαθαρίσει και από νωρίτερα κάποια πράγματα, γιατί και ο Ηλίας ήταν ευθύς. “Αυτό μπόρεσα, αυτό έκανα”. Εμένα μου πήρε χρόνο να το δεχτώ. Κι όταν έγινα γονιός, έψαχνα και αυτό το κομμάτι. Είχα ανάγκη να το λύσω», εξήγησε.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk