ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Διασωληνωμένη στη ΜΕΘ 13χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Εισαγωγή στο Τροχαίο

Στο Αγρίνιο, ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη το πρωί της Παρασκευής, όταν μια 13χρονη κοπέλα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 11:00 και έχει σοκάρει την τοπική κοινότητα. Η κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά και η κατάστασή της απαιτεί άμεση ιατρική παρέμβαση.

Συνθήκες του Ατυχήματος

Η 13χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε στην πορεία ενός οχήματος στο καινούργιο της Αγρινίου. Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν τη στιγμή του ατυχήματος, αναφέροντας ότι το αυτοκίνητο φέρεται να χτύπησε το κορίτσι και να το έριξε στο οδόστρωμα. Οι ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν στην ατύχημα ωστόσο, παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Ιατρική Κατάσταση της Ανήλικης

Η κατάσταση της 13χρονης κρίθηκε κρίσιμη και μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγρινίου. Εκεί, οι ιατροί διαπίστωσαν σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι και θεωρήθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή της. Το γεγονός αυτό ενισχύει την ανάγκη για προσοχή και έγκαιρη επέμβαση σε παρόμοιες περιπτώσεις.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk