ΕΛΛΑΔΑ

Αγία Βαρβάρα: Σκότωσε τον γαμπρό του μπροστά στα μάτια της εγγονής του – «Καταλυτικός ο ρόλος της πεθεράς»

Η εν ψυχρώ δολοφονία το απόγευμα του Σαββάτου (24/2) στην Αγία Βαρβάρα, συγκλονίζει το πανελλήνιο. Ένας 69χρονος δολοφόνησε με την καραμπίνα του τον 57χρονο γαμπρό του, μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονής του.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, γείτονας της οικογένειας, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, σημείωσε πως οι δύο άνδρες είχαν προστριβές από τον περασμένο Οκτώβριο και ο 59χρονος είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.

Ο 69χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι οδηγήθηκε στο έγκλημα γιατί ο γαμπρός του φερόταν άσχημα στην κόρη του.

Μιλώντας στον ίδιο μέσο, ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, σημείωσε πως ο ρόλος της γυναίκας του ηλικιωμένου ήταν καταλυτικός στο έγκλημα.

Σημειώνεται πως η γυναίκα κατηγορείται για συνέργεια στον φόνο με τις πληροφορίες να τη θέλουν να φωνάζει «ρίξτου, ρίξτου» από το θυροτηλέφωνο του σπιτιού, όταν ο θύτης προέταξε την καραμπίνα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η γυναίκα έπεισε τον άνδρα ότι ο γαμπρός κακοποιεί την κόρη τους» κάτι που φαίνεται ότι διαψεύδεται από τον γιο τους, που διαμένει στην ίδια οικογενειακή πολυκατοικία.

Σύμφωνα με το STAR, το ζευγάρι στα social media, έδειχνε να είναι αγαπημένο και ευτυχισμένο, όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις τους. Το θύμα έδειχνε να θαυμάζει τη σύζυγό του. Δε δίσταζε, μάλιστα, να γράφει δημόσια σχόλια για την ομορφιά και τις ικανότητές της. Είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση από το 2016. Ο ουρολόγος προσκαλούσε δημόσια τη σύζυγό του να πάνε να δουν την πανσέληνο.

Η σύζυγος φαινόταν ευτυχισμένη και ανέβαζε βίντεο με τρυφερές, οικογενειακές στιγμές. Ωστόσο, σε κάποιες από τις αναρτήσεις της φαινόταν ότι ήθελε να πάρει κάποιες αποφάσεις, όπως αναφέρει το κανάλι.

Δείτε το Βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk