ΕΛΛΑΔΑ

Αίγιο: Πέθανε 57χρονος ενώ έβλεπε το Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης

Περιγραφή του Συμβάντος

Τραγική κατάληξη είχε η επίσκεψη 57χρονου σε φιλικό σπίτι στην οδό Παυσανίου στο Αίγιο για να δει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η επίσκεψη ενός 57χρονου άνδρα σε φιλικό σπίτι στην οδό Παυσανίου στο Αίγιο είχε τραγική κατάληξη. Ο άνδρας πήγε στο σπίτι του φίλου του με σκοπό να παρακολουθήσουν μαζί έναν αγώνα μπάσκετ. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο 57χρονος άρχισε να αισθάνεται έντονη δυσφορία, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία στο φιλικό του περιβάλλον.

Ο φίλος του, αναγνωρίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, έσπευσε να λάβει δράση. Αποφάσισε να τον βάλει στο αυτοκίνητο και να καλέσει άμεσα το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ). Αφού ενημέρωσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, συντόνισε την άφιξη του ασθενοφόρου ώστε να τους περιμένει στο δρόμο για να παραλάβουν τον άρρωστο άνδρα το συντομότερο δυνατό.

Η ταχύτητα και η αποφασιστικότητα του φίλου του ήταν αξιοσημείωτες, ωστόσο, παρά τις γρήγορες αντιδράσεις και τη μεταφορά του στο ασθενοφόρο, οι προσπάθειες του πληρώματος να επαναφέρουν τον 57χρονο απέτυχαν. Στο ασθενοφόρο, το ιατρικό προσωπικό κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια να σταθεροποιήσει την κατάσταση του ασθενούς, αλλά δυστυχώς, ο άνδρας κατέληξε.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk