ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ίλια Γιέφιμτσουκ: Πέθανε στα 36 του χρόνια ο διάσημος bodybuilder

Αντίο σε έναν Θρύλο

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2024, ο διάσημος λευκορώσος bodybuilder, Ιλία Γιέφιμτσουκ, γνωστός και ως «τέρας» λόγω της σωματικής του διάπλασης, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο έπειτα από καρδιακή προσβολή. Αυτή η απώλεια έχει συγκλονίσει τον κόσμο του bodybuilding και τους θαυμαστές του ανά την υφήλιο.

Η Μάχη της Ζωής και ο Θάνατος

Ο Ιλία Γιέφιμτσουκ υπέστη καρδιακή προσβολή στις 6 Σεπτεμβρίου και από εκείνη την ημέρα νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Η σύζυγός του, Άννα, παρέμεινε δίπλα του καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περίoδου, προσπαθώντας να τον κρατήσει στη ζωή μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο. Οι εξελίξεις ήταν ανατριχιαστικές, καθώς ο γιατρός της ενημέρωσε ότι ο εγκέφαλός του είχε κριθεί κλινικά νεκρός.

Η Κληρονομιά του Γιέφιμτσουκ

Η απώλεια του Ιλία Γιέφιμτσουκ αφήνει ένα κενό στο χώρο του bodybuilding. Η Άννα εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς όλους που της προσέφεραν υποστήριξη σε αυτή την δύσκολη στιγμή, αναγνωρίζοντας την αξιοσημείωτη ανθρωπιά που επιδείχθηκε από τον κόσμο. «Ευχαριστώ όλους για τα συλλυπητήρια. Είναι συγκινητικό να συνειδητοποιώ ότι δεν μένω μόνη σε αυτόν τον κόσμο», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια.