ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε από τη ζωή ο Τάσος Μπιρσίμ, ο σκηνοθέτης του Ανδρέα Παπανδρέου

Σπουδαίος σκηνοθέτης του Ανδρέα Παπανδρέου

Ο σπουδαίος σκηνοθέτης Τάσος Μπιρσίμ άφησε την τελευταία του πνοή, αφήνοντας πίσω του ένα σημαντικό έργο και μια μεγάλη κληρονομιά στον χώρο της σκηνοθεσίας. Ο θάνατός του σημειώθηκε χθες, Τετάρτη, 5 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε ο γιος του.

Σημαντικές Στιγμές της Καριέρας του

Ο Τάσος Μπιρσίμ έμεινε στην ιστορία για τη σκηνοθεσία του στις συγκεντρώσεις του Ανδρέα Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ. Με την ιδιαίτερη προσέγγισή του και την καλλιτεχνική του ματιά, κατάφερε να αποτυπώσει μοναδικές στιγμές που έμειναν χαραγμένες στη μνήμη των Ελλήνων.

Η Τελευταία Αποχαιρετιστήρια Τελετή

Η εξόδιος ακολουθία και η αποτέφρωση του Τάσου Μπιρσίμ θα πραγματοποιηθούν σε στενό οικογενειακό κύκλο, όπως τόνισε ο γιος του στην ανακοίνωση του θανάτου. Η οικογένεια επιθυμεί να τιμήσει τη μνήμη του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σεβόμενη την ιδιωτικότητά τους σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Η απώλεια του Τάσου Μπιρσίμ είναι μεγάλη για τον χώρο της τέχνης, καθώς αφήνει πίσω του ένα σημαντικό έργο και μια πλούσια καλλιτεχνική κληρονομιά. Η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή μέσα από το έργο του και τις αναμνήσεις όσων συνεργάστηκαν μαζί του.

Η ανάρτηση του γιου του:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk