ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε από τη ζωή ο Ηχολήπτης του ΣΚΑΪ Σταύρος Ντελέκος – Το συγκινητικό «αντίο» του Άκη Παυλόπουλου 

Η Είδηση του Θανάτου του Σταύρου Ντελέκου

Πέθανε χθες (2/7) το απόγευμα σε ηλικία 66 ετών ο ηχολήπτης του ΣΚΑΪ, Σταύρος Ντελέκος. Ο Σταύρος Ντελέκος ήταν ένας από τους πρώτους εργαζόμενους του σταθμού και αποτέλεσε πυλώνα για την ανάπτυξη του ραδιοφώνου στον ΣΚΑΪ.

Ο Αποχαιρετισμός από τους Συναδέλφους

Σήμερα (3/7), κατά την έναρξη της εκπομπής τους, ο Άκης Παυλόπουλος και η Μάρω Καρούση αποχαιρέτησαν τον συνεργάτη τους. Ο Άκης Παυλόπουλος μίλησε για τον Σταύρο Ντελέκο με συγκίνηση, λέγοντας: «Για εμάς εδώ στον ΣΚΑΪ είναι μια πολύ δύσκολη μέρα, γιατί έφυγε από κοντά μας ένας καλός φίλος, ένας παλιός συνεργάτης, από τους πρωτεργάτες του ΣΚΑΪ… ο ηχολήπτης, ο μαέστρος του ήχου, ο δάσκαλος του ήχου, ο Σταύρος Ντελέκος.

Η Συμβολή του στον ΣΚΑΪ

Ο Σταύρος Ντελέκος εργάστηκε για τριάντα χρόνια στις κονσόλες του ΣΚΑΪ, διδάσκοντας τους συναδέλφους του τι σημαίνει ραδιόφωνο και ήχος. Έμαθε σε πολλούς πώς να στέκονται πίσω από το μικρόφωνο, πώς να χρησιμοποιούν τη φωνή τους, και πώς να κάνουν τις παύσεις τους. Ακόμη και μετά την αφυπηρέτησή του, συνέχισε να επισκέπτεται τον σταθμό, καθώς του έλειπε ο φυσικός του χώρος, η κονσόλα του ήχου.

Ένας Δάσκαλος του Ήχου

Ο Σταύρος Ντελέκος χαρακτηρίστηκε ως ένας από τους καλύτερους ηχολήπτες στο ελληνικό ραδιόφωνο και όχι μόνο. Ήταν εξαιρετικός στη δουλειά του και άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στον ΣΚΑΪ. Ο Άκης Παυλόπουλος τόνισε: «Καλό του ταξίδι, βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk