ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος

Σε ηλικία 91 ετών, πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος, όπως έκανε γνωστό ο Σπύρος Μπιμπίλας. Αυτή είναι μία ακόμα θλιβερή αποχώρηση για τον κόσμο του ελληνικού κινηματογράφου, καθώς χάσαμε έναν πολυτάλαντο και αγαπημένο συνάδελφο.

Η πορεία του Γιάννη Μαλούχου

Ο Γιάννης Μαλούχος ήταν απόφοιτος της σχολής Κ. Μιχαηλίδη και είχε συνεργαστεί επί χρόνια με το ΚΘΒΕ. Ήταν αδελφός του επίσης ηθοποιού Βασίλη Μαλούχου, ο οποίος πέθανε πριν από δύο χρόνια. Το 1979 είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή.

Αποχαιρετισμός στον αγαπημένο συνάδελφο

Ο Γιάννης Μαλούχος άφησε πίσω του μία πλούσια καριέρα και δεκάδες ταινίες στις οποίες ερμήνευσε υπέροχους ρόλους. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και εκτίμηση για το ταλέντο και την προσφορά του στον ελληνικό κινηματογράφο. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας συνάδελφε από όλους μας στο ΣΕΑ, το ΤΑΣΕΑ, τον Διόνυσο και το σπίτι του ηθοποιού.

Η ανάρτηση -αποχαιρετισμός από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Στη λεζάντα έγραψε: «Ακόμα μία θλιβερή αποχώρηση σήμερα.. Ο παλαίμαχος καλός και πολυτάλαντος συναδελφός μας, ο τυπίστας ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου, Γιάννης Μαλούχος, έφυγε σημερα από την ζωή στα 91 του… Μετά τον αδελφό του Βασίλη που έφυγε πρόπερσι.. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη μέσα από τις δεκάδες ταινίες που ερμήνευε υπέροχους ρόλους.. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας συνάδελφε από όλους μας το ΣΕΗ, το ΤΑΣΕΗ, τον Διόνυσο, το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk