ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε από τη ζωή η fashion blogger Λαβίνια Σταθάκη μετά από γενναία μάχη -Ήταν μητέρα τριών παιδιών

Αναπάντεχος θάνατος της γνωστής blogger Λαβίνια Σταθάκη

Το ελληνικό διαδίκτυο συγκλονίστηκε από το θάνατο της γνωστής blogger Λαβίνια Σταθάκη, που αφήνει πίσω της ένα μεγάλο κενό στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Η Λαβίνια Σταθάκη, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, ήταν αγαπητή για την αυθεντικότητα και την ειλικρίνεια που διέπρεπαν στις συμβουλές ομορφιάς που παρείχε.

Η πορεία της Λαβίνιας Σταθάκη στον χώρο της μόδας

Η Λαβίνια Σταθάκη αφοσιώθηκε ενεργά στον χώρο της μόδας για περίπου 8 χρόνια. Ξεκίνησε από σεμινάρια styling και στη συνέχεια δημιούργησε το δικό της blog, το οποίο έγινε αμέσως αγαπητό από χιλιάδες θαυμαστές. Μέσα από το blog της, μοιραζόταν με τους αναγνώστες τις τελευταίες τάσεις στη μόδα, συμβουλές ομορφιάς και προτάσεις για στυλιστικές επιλογές.

Το blog της, με τίτλο «Drums of Fashion», κατέκτησε το βραβείο του Style Influencer Award, του Marie Claire.

Σοκαρισμένοι είναι οι ακόλουθοί της, αλλά και οι οικείοι της από την ξαφνική είδηση του θανάτου της όπως φαίνεται και από τα σχόλια πάνω στην ανάρτηση.

Η απώλεια της Λαβίνιας Σταθάκη αφήνει ένα μεγάλο κενό στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς. 

Η είδηση του θανάτου της αναρτήθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Η πολυαγαπημένη μας Λαβίνια έφυγε χθες από κοντά μας για τη γειτονιά των αγγέλων μετά από γενναία μάχη. Την αποχαιρετούμε αύριο Παρασκευή 5/4 και ώρα 11:00 π.μ. στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία της Αγίας Παρασκευής».

https://www.instagram.com/p/C5VWjPLosLT/?utm_source=ig_web_copy_link

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk