ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έφυγε από τη Ζωή η Μητέρα του Πελέ στα 101 της Χρόνια – Δεν Ήξερε για το Θάνατό του

Έφυγε από τη Ζωή η Μητέρα του Πελέ

Η Σελέστε Αράντες, μητέρα του θρυλικού ποδοσφαιριστή Πελέ, έφυγε από τη ζωή στα 101 της χρόνια. Η Σελέστε είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο και πέθανε την Παρασκευή, όπως ανακοινώθηκε από την ποδοσφαιρική συνομοσπονδία της Βραζιλίας. Η αιτία θανάτου της δεν αποκαλύφθηκε, αφήνοντας τους θαυμαστές της οικογένειας να θρηνούν την απώλεια.

Η Ζωή της Σελέστε Αράντες

Η Σελέστε Αράντες πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής της χωρίς επαφή με το περιβάλλον, λόγω της προχωρημένης ηλικίας της. Δεν έμαθε ποτέ για τον θάνατο του γιου της, Πελέ, τον Δεκέμβριο του 2022. Η ζωή της ήταν γεμάτη από αγάπη και αφοσίωση στην οικογένειά της, και αποτέλεσε πρότυπο για πολλούς ανθρώπους.

Η Κληρονομιά της Σελέστε Αράντες

Το Ίδρυμα Πελέ τόνισε ότι η μητέρα του θρυλικού ποδοσφαιριστή ήταν πρότυπο, όπως αναφέρει και το Associated Press. Η κληρονομιά της Σελέστε Αράντες παραμένει ζωντανή μέσα από τις αναμνήσεις και τα διδάγματα που άφησε πίσω της. Η απώλειά της αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για την οικογένεια και τους φίλους της.

«Τα συναισθήματά μας σήμερα είναι ανάμεικτα. Θρηνούμε βαθύτατα την αναχώρηση της «Σελεστίνια», όπως την αποκαλούσε χαϊδευτικά ο γιος της. Ταυτόχρονα, είμαστε αιώνια ευγνώμονες για την ύπαρξή της», ανέφερε το Ίδρυμα που την αποκάλεσε «βασίλισσα-μητέρα» την οποία «θα τη θυμόμαστε για πάντα με αγάπη στις καρδιές και τις αναμνήσεις μας», έγραψαν στην ανακοίνωση

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk