ΕΛΛΑΔΑ

Ένταση στα εννιάμερα της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου ανάμεσα σε μητέρα και κόρη [Βίντεο]

Το μνημόσυνο της μητέρας της τραγουδίστριας Άντζελας Δημητρίου σημαδεύτηκε από μια ένταση μεταξύ της ίδιας και της κόρης της, Όλγας Κιουρτσάκη.  Σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό Σουσού” του Open, η Όλγα αποχώρησε από την πλευρά του καφενείου, όχι από την κύρια είσοδο, και ακούστηκαν φωνές λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

Δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες για τον λόγο που προκάλεσε την ένταση ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της. Ωστόσο, η φανερή εκνευρισμένη συμπεριφορά της Όλγας κατά τη διάρκεια του μνημοσύνου ανέβασε τη θερμοκρασία και προκάλεσε ανησυχία στους παρευρισκόμενους.

Οι λεπτομέρειες του περιστατικού δεν έχουν γίνει δημόσιες, και έτσι δεν είναι γνωστό αν υπήρξε κάποια συγκεκριμένη αιτία για την ένταση ανάμεσα στη μητέρα και την κόρη. Οι φωνές που ακούστηκαν μετά την αποχώρηση της Όλγας προκάλεσαν ακόμη μεγαλύτερη αναταραχή και προβληματισμό για το τι συνέβη.

Αυτό το περιστατικό αναμφίβολα έχει προκαλέσει ερωτηματικά και ανησυχία στους θαυμαστές της Άντζελας Δημητρίου και της Όλγας Κιουρτσάκη. Μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποια δημόσια ανακοίνωση ή εξήγηση για το περιστατικό από τις ενδιαφερόμενες πλευρές.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk