LIFESTYLE

Έλον Μασκ για το Τρανς Παιδί του: Με ξεγέλασαν να υπογράψω για τη φυλομετάβαση, ο γιος μου είναι «νεκρός»

Η Συνέντευξη με τον Τζόρνταν Πίτερσον

Ο Έλον Μασκ, δισεκατομμυριούχος και CEO της Tesla και SpaceX, εμφανίστηκε πρόσφατα σε συνέντευξη με τον Τζόρνταν Πίτερσον για το Daily Wire. Στη συνέντευξη αυτή, μίλησε για το τρανς παιδί του, Βίβιαν Τζένα Γουίλσον, και τις πολιτικές και προσωπικές τους διαφωνίες.

Οι Ισχυρισμοί του Έλον Μασκ

Ο Μασκ δήλωσε ότι ξεγελάστηκε από τον «ιό της woke κουλτούρας» και υπέγραψε έγγραφα για τη φυλομετάβαση του παιδιού του, το οποίο πλέον αποκαλείται Βίβιαν. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό συνέβη πριν καταλάβει απόλυτα τι γινόταν, κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, όταν υπήρχε μεγάλη σύγχυση. Επίσης ανέφερε ότι του είπαν πως ο Ξαβιέ, χρησιμοποιώντας το προηγούμενο όνομα του παιδιού του, μπορεί να αυτοκτονήσει.

Η Αντίδραση του Μασκ και η Σχέση με την Κόρη του

Η 20χρονη Βίβιαν Τζένα Γουίλσον δεν επιθυμεί καμία σχέση με τον πατέρα της και στο παρελθόν είχαν πολιτικές διαφωνίες. Ο Έλον Μασκ την έχει αποκαλέσει «κομμουνίστρια» που πιστεύει ότι «όποιος είναι πλούσιος είναι και κακός». Παράλληλα, ο Μασκ δήλωσε ότι αυτό που συνέβη στον ίδιο και την οικογένειά του ήταν «κακό» και ότι ουσιαστικά τον εξαπάτησαν.

Ο Ιός της Woke Κουλτούρας

Ο Μασκ φαίνεται αποφασισμένος να καταστρέψει τον «ιό της woke κουλτούρας», όπως τον αποκάλεσε. Η δήλωσή του αυτή καταδεικνύει την αντίθεσή του στην τρέχουσα κοινωνική τάση που προωθεί την αποδοχή και την ισότητα για τα τρανς άτομα, θεωρώντας την ως μια απειλή που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Ο Τζόρνταν Πίτερσον διάσημος ψυχολόγος με γνωστές απόψεις για τον παραδοσιακό ανδρισμό, φορώντας ενα σακάκι με εικόνες αγίων σε βυζαντινή τεχνοτροπία, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει απόδειξη για το ενδεχόμενο αυτοκτονίας, προσθέτοντας ότι η υποβόσκουσα κατάθλιψη και το άγχος προκαλούν υψηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών στις τρανς από τη δυσφορία φύλου. «Είναι απίστευτα κακό και συμφωνώ μαζί σας ότι οι άνθρωποι που το προωθούν αυτό θα πρέπει να πάνε φυλακή», του απάντησε ο Έλον Musk.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk