ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στη Χαλκίδα: «Δεύτερο πρόσωπο στη δολοφονία 43χρονου» – Διαψεύδει ο δικηγόρος της 39χρονης

Στον Alpha μίλησε το πρωί ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου δολοφονηθέντος στη Χαλκίδα Θανάσης Τάρτης και αποκάλυψε πως  στη δολοφονία του 43χρονου στη Χαλκίδα εμπλέκεται ακόμη ένα άτομο που δεν έχει κατονομαστεί ενώ θα κληθούν να δώσουν περισσότερες εξηγήσεις μέλη της οικογένειας της 39χρονης.

«Αυτό είναι ζήτημα διερεύνησης της δικαιοσύνης, θα πρέπει ο κ. ανακριτής να αναδείξει τα στοιχεία. Εγώ δεν μπορώ πολύ εύκολα να κατονομάσω το πρόσωπο. Καταρχάς, ήδη έχω μιλήσει για δεύτερο άτομο σε εμπλοκή εδώ και περίπου μία εβδομάδα» τόνισε αρχικά για την υπόθεση στη Χαλκίδα.

«Το λέω αυτό, γιατί υπάρχουν κενά που δημιουργούνται από τις καταθέσεις εμπλεκομένων που δεν θέλω να κατονομάσω πρόσωπα ακόμα. Προκύπτει και γνώση συγκεκριμένων κινήσεων της δράστιδος από άλλα άτομα του περιβάλλοντός της, τα οποία θα κληθούν να εξηγήσουν τι εννοούν με αυτές τις αναφορές», πρόσθεσε.

Ωστόσο, ο δικηγόρος της 39χρονης κατηγορούμενης, Θέμης Κοντσιλίδης διέψευσε τα παραπάνω λέγοντας:

«Δεν υπάρχει καμία αλλαγή, μέχρι στιγμής από τα στοιχεία της δικογραφίας και την κατάθεση της κατηγορουμένης, δεν προκύπτει καμία εμπλοκή άλλου προσώπου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κοντσιλίδης.

Επίσης σήμερα έγινε γνωστό ότι  αναλαμβάνει μαζί με τον συνάδελφό του, του Εφετείου Χαλκίδας Θανάσης Τάρτη, την υποστήριξη της κατηγορίας εναντίον της καθ’ ομολογία δράστιδας της δολοφονίας του 43χρονου ξυλουργού στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του Αλέξη Κούγια: «Οι συγγενείς του αειμνήστου θύματος με επέλεξαν για να αναλάβω, μαζί με τον εκλεκτό συνάδελφο του Εφετείου Χαλκίδας κο Θανάση Τάρτη, το ιδιαιτέρως ευαίσθητο βήμα της υποστηρίξεως της κατηγορίας τόσο κατά της δράστιδος Π.Ρ., όσο και κατά τουλάχιστον ενός προσώπου, το οποίο κατά τους συγγενείς του θύματος και από την αξιολόγηση των στοιχείων της δικογραφίας προκύπτει ότι είχε τουλάχιστον συμμετοχή, εκτός της γνώσεως, στη διάπραξη αυτής της αποτρόπαιας ανθρωποκτονίας».