ΕΛΛΑΔΑ

Άνω Λιόσια: 53χρονη καταγγέλλει απόπειρα βιασμού από οδηγό λεωφορείου [Βίντεο]

 

Μια 53χρονη γυναίκα περιέγραψε σε  συνέντευξη στο Mega και στην εκπομπή “Live News” τον εφιάλτη που βίωσε μέσα σε ένα αστικό λεωφορείο στον τερματικό σταθμό των Άνω Λιοσίων.

Η γυναίκα ανέφερε ότι ο οδηγός του οχήματος προσπάθησε να την βιάσει, δημιουργώντας της έναν τρομακτικό και απελπιστικό συναίσθημα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, την ώρα που το λεωφορείο βρισκόταν εδώ στον τερματικό σταθμό, ο οδηγός την πλησίασε τις έκανε κάποιες προσωπικές ερωτήσεις κι άρχισε να την θωπεύει.

Η γυναίκα περιέγραψε ότι το επεισόδιο αυτός της προκάλεσε ένα μεγάλο σοκ και την άφησε με αίσθημα ανασφάλειας και φόβου.

Ο εφιάλτης που βίωσε έχει επηρεάσει σημαντικά την καθημερινότητά της και την ψυχολογική της κατάσταση. Η γυναίκα ανέφερε ότι έχει δυσκολία να ξαναχρησιμοποιήσει τα μέσα μαζικής μεταφοράς και νιώθει έντονο άγχος και φόβο κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της.

«Βλέπω εφιάλτες το βράδυ στον ύπνο μου, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχω πάθει σοκ», είπε η  53χρονης γυναίκα που καταγγέλλει ότι οδηγός λεωφορείου αποπειράθηκε να τη βιάσει

Δείτε το βίντεο: 


ΠΗΓΗ: Mega

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk