LIFESTYLE

Άντζελα Γκερέκου για την κόρη της Μαρία: “Στο σχολείο δεν έλεγε τα ονόματα μας…”

Η Άντζελα Γκερέκου υποδέχτηκε με θέρμη τη Νίκη Λυμπεράκη και την εκπομπή “Μεγάλη Εικόνα” στο γραφικό σπίτι της στην Κέρκυρα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα περιβάλλον γεμάτο ηρεμία και φυσική ομορφιά, που αντικατοπτρίζει την αγάπη της Γκερέκου για το νησί. Η γνωστή ηθοποιός και πολιτικός εξέφρασε τη βαθιά συναισθηματική της σύνδεση με την Κέρκυρα, τονίζοντας ότι επισκέπτεται το νησί όσο συχνά της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Μέσα από τη συζήτηση, αναδείχθηκε η σημασία της Κέρκυρας στη ζωή της Γκερέκου, όχι μόνο ως τόπος καταγωγής αλλά και ως πηγή έμπνευσης και ανανέωσης.

Η σχέση με την κόρη της Μαρία

Σε μια συναισθηματική εξομολόγηση, η Άντζελα Γκερέκου μίλησε για την κόρη της Μαρία, την οποία απέκτησε με τον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο. Αναγνωρίζοντας ότι, όπως κάθε μητέρα, έχει κάνει λάθη, η Γκερέκου τόνισε πως προσπάθησε να είναι όσο καλύτερη μπορούσε για την κόρη της. Η ειλικρίνεια και η ευαισθησία της φανερώνουν την αφοσίωση και την αγάπη που νιώθει για τη Μαρία.

«Σίγουρα έκανα λάθη σαν μαμά. Προσπάθησα να είμαι όσο καλύτερη μπορούσα. Χαίρομαι και το αναγνωρίζω στη Μαρία ότι προσπαθεί να μην χρησιμοποιεί τα ονόματά μας. Στο σχολείο πολλές φορές το έκρυβε», είπε, μεταξύ άλλων

Η Άντζελα εξέφρασε την περηφάνια της για τη Μαρία, που προσπαθεί να μην χρησιμοποιεί τα διάσημα ονόματα των γονιών της. Η Μαρία, ακόμα και όταν ήταν στο σχολείο, συχνά έκρυβε την ταυτότητά της για να μην την αντιμετωπίζουν διαφορετικά λόγω των διάσημων γονιών της. Αυτή η συνειδητή προσπάθεια της Μαρίας να χτίσει τη δική της ταυτότητα εκτιμάται ιδιαίτερα από την Άντζελα.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk