ΕΛΛΑΔΑ

Άννα Βίσση: Η Συγκινητική Ανάρτηση για τα 50 Χρόνια από την Τουρκική Εισβολή στην Κύπρο

Η Αναδρομή της Άννας Βίσση

Πενήντα χρόνια πέρασαν από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, και η Άννα Βίσση έκανε μία συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram για να εκφράσει τη θλίψη της για την πατρίδα της. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έζησε την εισβολή, καθώς ήταν μόλις 17 ετών όταν συνέβη. Όσα έχουν καταγραφεί στη μνήμη της δεν μπορούν να ξεχαστούν.

Το Τραγούδι «Γιασεμί»

Το τραγούδι που «ντύνει» το βίντεο στο post της γνωστής καλλιτέχνιδας είναι το «Γιασεμί», από τον δίσκο «Ω! Κύπρος», που είχε κυκλοφορήσει το 1995 και έχει αφιερωθεί στη μεγαλόνησο. Το τραγούδι ερμηνεύει η ίδια η Άννα Βίσση και έχει ιδιαίτερη σημασία για την καλλιτέχνιδα και τους Κύπριους.

Η Σημασία της Ανάρτησης

Η ανάρτηση της Άννας Βίσση δεν είναι μόνο ένα μνημόσυνο για την τραγική επέτειο της εισβολής, αλλά και μια υπενθύμιση της αέναης συναισθηματικής σύνδεσης της τραγουδίστριας με την Κύπρο. Μέσω της ανάρτησης, η Άννα Βίσση εκφράζει την αγάπη και τη θλίψη της για την πατρίδα της, αναδεικνύοντας την σημασία της μνήμης και της ιστορικής συνείδησης.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk